Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
idrar testi negatif... kan testi pozitif... :/ yardım lütfen..
kızlar sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. dayanamadım bi de kan testi yaptırdım bhcg 40 çıktı.. şu anda kahverengi çamur gibi akıntım var korkuyorum .. ya hemile değilsem adet görceksem? kan testi yanlış çıkmaz değilmi?
kan testi en garanti olandır 3-4 güne kadar idrar da da göreceksindir ...çok çok yeni gebeliğiniz 2 gün sonra en garantisi tekrar bhcg bunları yazan adı:tecrübe :))hayırlı olsun
kan testi en garanti olandır 3-4 güne kadar idrar da da göreceksindir ...çok çok yeni gebeliğiniz 2 gün sonra en garantisi tekrar bhcg bunları yazan adı:tecrübe :))hayırlı olsun
malesef yaşadığım kimyasal gebelikmiş çok umutlanmıştım ya... o kadar kii hayal kırıklığını atlatmam 1 ay sürdü :/ hayırlısı klomen başlıyorum önümüzdeki ay umarım sağlıkla alırım kucağıma