Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence kan testi yaptır idrar yanıltıcı olabiliyor sitede bazı arkadasların öyle oldu
Benim adet günüm 5 gün geçmişti 3 defa idrar tahlili yaptırdım 3 ündede negatif çıktı sonra 12. günde kan tahlili yaptırdım bebeğim 5hafta 5 günlüktü
umutsuzluğa kapılma daha adetine 4 gün var zaten idrarda olsa bile çıkmazki.
Üstelik ben 4 haftalık hamileydim 13 günüm geçmişti idrar yaptım 3 er gün arayla yine çıkmadı bence adetinin geçikmesini bekle ve kesinlikle stres yapma
Ben hangi ay beklemediysem o ay hamile kaldığımı öğrendim takmıcaksın olucağı varsa oluyor
adetime 4 gün kaldı,bugün test yaptım negatif
artık umudumu kesmelimiyim?
canım benimde test hikayem var. adetime 5 gün vardı idarar testi aldım eczaneden ve test yaptım negatif çıktı psikolojimde alt üst oldu tabi adetim geçti gelmedi ben yine 7 gün daha bekledim.ve labaratuara gittim gebelik testi için dr sordu kaç gün geçti dedim 7 gün ama test pozitifti.1 aylık hamileymişim. hiç unutmam bu psikolojiyi o yüzden hemen test yapmayın evde çünkü bazı kadınlarda hamilelik değerleri idara geç karışıomuşş...
![]()
fundağ gittinmi doktora sonuc neymiş aynı şikayetler bendede var cevap verirsen sevinirim:sm_confused: