• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testi negatif çıkıp sonradan hamile kalan varmı?

canım bence kan testi yaptır idrar yanıltıcı olabiliyor sitede bazı arkadasların öyle oldu

bencede canım kan tahlili kesin sonucu verir adet geçmeden idrar testinde çıkmayabiliyomuş.
rabbim gönlüne göre versin canım...

canım adetin geçmeden
idrar testinde net yanıt alman zor
kan testi yaptır ya da idrar testi için adetinin geçmesini bele bence...

umutsuzluğa kapılma daha adetine 4 gün var zaten idrarda olsa bile çıkmazki.
Üstelik ben 4 haftalık hamileydim 13 günüm geçmişti idrar yaptım 3 er gün arayla yine çıkmadı bence adetinin geçikmesini bekle ve kesinlikle stres yapma
Ben hangi ay beklemediysem o ay hamile kaldığımı öğrendim takmıcaksın olucağı varsa oluyor

Benim adet günüm 5 gün geçmişti 3 defa idrar tahlili yaptırdım 3 ündede negatif çıktı sonra 12. günde kan tahlili yaptırdım bebeğim 5hafta 5 günlüktü

hadiya ne güzel inşallah benimde ööle olur,çok iyi geldi bu sölediğin:)a.s

umutsuzluğa kapılma daha adetine 4 gün var zaten idrarda olsa bile çıkmazki.
Üstelik ben 4 haftalık hamileydim 13 günüm geçmişti idrar yaptım 3 er gün arayla yine çıkmadı bence adetinin geçikmesini bekle ve kesinlikle stres yapma
Ben hangi ay beklemediysem o ay hamile kaldığımı öğrendim takmıcaksın olucağı varsa oluyor

çok teşekkürler çok iyi geldi bu şimdi çünkü sabırsızlanıp bugün bi daha yaptım yine negatif sinir olmuştum:):emir_bebek:

Adetim 5 Gun Geçmilti Idrar Testi Yaptim Negatif
Sonra 1 Hafta Daha Bekledim Kanda Belli Oldu Canim

benimde idrar testim negatif çıkmıştı sonra kan testi yaptırdım pozitifti adetin geçmeden idrar testinin çıkmaması normaldir kan testi yaptır bence

adetime 4 gün kaldı,bugün test yaptım negatif
artık umudumu kesmelimiyim?

canım benim de adetimden 4-5 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmadı. ama içimde şüphe kalmasın diye kan testi yaptırdım ve onda hemen çıktı. kan testinden 3-4 gün sonra tekrar idrar testi yaptım onda da ikinci çizgi belli belirsiz çıkmıştı. yani idrar testine pek güvenme bence. kan testi en iyisi ve kesin sonuc alırsın yerimseniben
insallah hamilesindir sen de :emir_bebek:

bencede kan testi en kesin sonucu veriyo.
benim çok yakın bir arkadaşım idrar testinde çıkmadı diye hamile olmadığına inandı, ertesi gün ısrarlarımla yaptırdığı kan testinde hamile olduğu çıktı.
ama kan testindede idrar testindede en kesin sonucu adet tarihi geçtikten sonra yakalayabilirsin canımcım.
hadi bakalım sevinçli haberlerini alırız inşallahh.

canım daha adetıne var adetın gecınce test yap ozman anlasılır gercı kan testınde cıkıyo

canım benimde test hikayem var. adetime 5 gün vardı idarar testi aldım eczaneden ve test yaptım negatif çıktı psikolojimde alt üst oldu tabi adetim geçti gelmedi ben yine 7 gün daha bekledim.ve labaratuara gittim gebelik testi için dr sordu kaç gün geçti dedim 7 gün ama test pozitifti.1 aylık hamileymişim. hiç unutmam bu psikolojiyi o yüzden hemen test yapmayın evde çünkü bazı kadınlarda hamilelik değerleri idara geç karışıomuşş...

canım benimde test hikayem var. adetime 5 gün vardı idarar testi aldım eczaneden ve test yaptım negatif çıktı psikolojimde alt üst oldu tabi adetim geçti gelmedi ben yine 7 gün daha bekledim.ve labaratuara gittim gebelik testi için dr sordu kaç gün geçti dedim 7 gün ama test pozitifti.1 aylık hamileymişim. hiç unutmam bu psikolojiyi o yüzden hemen test yapmayın evde çünkü bazı kadınlarda hamilelik değerleri idara geç karışıomuşş...

canımcım aynı anda hamile kalmışız seninlee:)
ne güzeeeel:)

fundağ gittinmi doktora sonuc neymiş aynı şikayetler bendede var cevap verirsen sevinirim:sm_confused:

canım bu sabah benden kan geldi,bazen pembe bazen kırmızı damla damla,şu anda yok mesela...
doktorumla görüştüm yarın gel bakalım dedi bilmiyorum ama çok umutlu değilim açıkçası:(

Back