- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 26
-
- Konu Sahibi Birumutiste
Umutlandirmak istemem ama benim 2tane arkadasimda oldu öyle..normal yollarla gebelikti farkedermi bilmiyorum..insaallah tutmustur asilamanizHanımlar merhaba 16 gün önce aşılama oldum. Az önce test yaptım ve negatif ama adette olmadım. Negatif çıkıp kanda pozitif görenler var mı. Testimin markası sure??
İnşllah canım ama silik bile yok o kadar üzgünümki gecenin bu saatinde ağlamaktan beter oldum baş ağrım hat safhada bu lanet hastalık polikistik obwr çok zor çookUmutlandirmak istemem ama benim 2tane arkadasimda oldu öyle..normal yollarla gebelikti farkedermi bilmiyorum..insaallah tutmustur asilamaniz
Evet öyle gercekten ama üzme kendini olur insaallahİnşllah canım ama silik bile yok o kadar üzgünümki gecenin bu saatinde ağlamaktan beter oldum baş ağrım hat safhada bu lanet hastalık polikistik obwr çok zor çook
Canım sabahta bi uyandım kırmızılarEvet öyle gercekten ama üzme kendini olur insaallah
Canım sabret pko ile zor ama imkansız değil bende pko ile hamile kaldım aylarca klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı sürekli test yaptım uyku düzenim alt-üst oldu ama sonunda mutlu sona kavuştum Allahtan umut kesilmez önce kendini biraz rahatlat artık tip çok ilerledi kendine sürekli olumsuzluk yüklersen olacağı varsa da olmuyor senin için dua edicemİnşllah canım ama silik bile yok o kadar üzgünümki gecenin bu saatinde ağlamaktan beter oldum baş ağrım hat safhada bu lanet hastalık polikistik obwr çok zor çook
Olsun canim benimde öyle oldu bi kac gun cok agladim üzüldum ama yine denicez insaallah tez zamanda olucakCanım sabahta bi uyandım kırmızılar
Allah razı olsun Canım teşekkür ederim duaların için. Nasıl hamilee kaldım peki ilaçlarla mı yineCanım sabret pko ile zor ama imkansız değil bende pko ile hamile kaldım aylarca klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı sürekli test yaptım uyku düzenim alt-üst oldu ama sonunda mutlu sona kavuştum Allahtan umut kesilmez önce kendini biraz rahatlat artık tip çok ilerledi kendine sürekli olumsuzluk yüklersen olacağı varsa da olmuyor senin için dua edicem
İnşallah canım inşllah olur. Geçerken çok zor başımım ağrısından duramıyorum neden diyip duruyorum kendi kendimeOlsun canim benimde öyle oldu bi kac gun cok agladim üzüldum ama yine denicez insaallah tez zamanda olucak
Umudunu kaybetme canim olucak Allahin izniyleİnşallah canım inşllah olur. Geçerken çok zor başımım ağrısından duramıyorum neden diyip duruyorum kendi kendime
Bugün diğer soru sayfanda yazmıştım ya sana Clife macun ile hamile kaldım ilaçlar bende ise yaramadıAllah razı olsun Canım teşekkür ederim duaların için. Nasıl hamilee kaldım peki ilaçlarla mı yine
Ya evet ne güzel çok sevindimBugün diğer soru sayfanda yazmıştım ya sana Clife macun ile hamile kaldım ilaçlar bende ise yaramadı
Ah kuzum ah dün sabaha kadar ağladım baş ağrısından yatamadım malesef sabah bi baktım adet olmuşumkesin sonuç kanda çıkar teste bakma canım bende negatif pozitif çok gördüm ilk aşılamamda