İdrar testi negatif çıkıp hamile olanlar

poketto

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
6
0
6
32
Kızlar merhaba ,

eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz normal adet günümden 2 gün önce kahverengi lekelenme yaşadım adetim 10 gün gecikten sonra iki adet idrar testi yaptım ikiside negatifti şuan 13 gün gecikti hamile olabilirmiyim ? Böyle bir durum yaşayan var mı

Kızlar merhaba ,

eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz normal adet günümden 2 gün önce kahverengi lekelenme yaşadım adetim 10 gün gecikten sonra iki adet idrar testi yaptım ikiside negatifti şuan 13 gün gecikti hamile olabilirmiyim ? Böyle bir durum yaşayan var mı
Merhaba eger gebelik olsaydi10 gun gecikmede bariz ve net sekilde pozitif cikar yumurtlama gununuz değişmiş veya stres ve mevsimsel olabilir

Kızlar merhaba ,

Olsaydı çıkardı 10 gün gecikmeyle

Kızlar merhaba ,

Burda bir arkadaşın 15 gün gecikmeyle ne kanda ne idrarda negatif çıkmış 1 ay sonra pozitifi görmüş böyle olanda var

Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Olursa olur gibi bir düşünceniz yoksa başka yöntemler kullansanız daha iyi olur.

Benim bir arkadaşım gebeliğini 3 aylıkken öğrendi. Bu sürede yaptığı gebelik testleri negatifmiş, ara kanamalarını da regl düzensizliği sanmış.

acaba arkadaşınızda hamilelikle ilgili belirti yaşamışmı bu süreçte. bende adet gecikmesi aşırı uyku ve iştah artışından başka birşey yok kan testi yaptırayım ozaman ben her ihtimale karşı

Back
X