• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testi negatif cıkıp kan testinde hamile oldugunu ogrenen varmı

Goknurcelk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
85
40
3
28
Arkadaslar selam adetim genelde 22 28 gun arası olur bu ay 31 gün oldu hala adet olmadm 3 4gün once idrar testi yaptm negatif daha onceside negatif toplam 3 kere yaptm bu ay negatifti ama hala adet olmadm goguslermde acima var bel agrim var yumurtlama gunlerinde esimle korunmasz ilskiye grdk acaba gdip kan testi yaptrsam mı uzun lafn kisasi idrarda negatif olup kanda bebegni ogrenen varmi lutfen cevaplayn ins hamileymdr :(

Benim bir tanıdığım sat bir hafta geçmişti test yapıp duruyodu negatif çıkıyodu iki üç gün sonra bayıldı hastaneye götürdüler hamileymiş. Kan testi verin 2 saate netleştir kafanız rahat eder

Arkadaslar selam adetim genelde 22 28 gun arası olur bu ay 31 gün oldu hala adet olmadm 3 4gün once idrar testi yaptm negatif daha onceside negatif toplam 3 kere yaptm bu ay negatifti ama hala adet olmadm goguslermde acima var bel agrim var yumurtlama gunlerinde esimle korunmasz ilskiye grdk acaba gdip kan testi yaptrsam mı uzun lafn kisasi idrarda negatif olup kanda bebegni ogrenen varmi lutfen cevaplayn ins hamileymdr :KK43:
Ayy aynı sorunu bende yaşıyorum

Benim bir tanıdığım sat bir hafta geçmişti test yapıp duruyodu negatif çıkıyodu iki üç gün sonra bayıldı hastaneye götürdüler hamileymiş. Kan testi verin 2 saate netleştir kafanız rahat eder
Boyle seyler olabiliyor yani

Arkadaslar selam adetim genelde 22 28 gun arası olur bu ay 31 gün oldu hala adet olmadm 3 4gün once idrar testi yaptm negatif daha onceside negatif toplam 3 kere yaptm bu ay negatifti ama hala adet olmadm goguslermde acima var bel agrim var yumurtlama gunlerinde esimle korunmasz ilskiye grdk acaba gdip kan testi yaptrsam mı uzun lafn kisasi idrarda negatif olup kanda bebegni ogrenen varmi lutfen cevaplayn ins hamileymdr :KK43:
Ben de varııım:işsiz:

Ya ben çok takıyorum kafama herkesemi böyle oluyor acaba daha 10 aylık evliyim 2 aydır korunmuyorum
Yalnız değilsin merak etme 😀 ben de 10 aydır evliyim 2 aydır deniyoruz kafama takıyorum takmamak lazım kafaya takmak gebeliği engelliyormuş bulabilsek bir yolunu keşke düşünmesek

Back