• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi negatif ama regl olmadım !!!

kubrayndr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
82
35
8
26
Merhaba ben 21 eşim 25 yaşında yaklaşık 6 buçuk aylık evliyiz ilk 4 ayımızda hiç bebek düşünmedik bu ay düşünmeye başladık ne bilim yumurtlama gününü falan takip ettik normalde ben geçen ay 23 ünde olduysam bu ay 23 Ekim’de olmam lazım dı adet günüm geldi olmayınca test yaptım sonuç negatif çıktı neyse bir gün önce yapmıştım oda silik çıktı dünde eşim erken gebelik testi yaptı tek çizgi çıktı ay nasıl üzüldüm bi boşluktayım bugünde sabah ben bi test yaptım tek çizgi ama silik gözüküyordu veya ben mi öyle görmek istiyorum bilmiyorum ay sadece meme ucu hassasiyetim ve arada bir bel agrım var normalde ben adet günümden 1 hafta önce sivilcelenen agrıdan geberen bir kadındım hiç bir belirtim yok ama bu testler benimle oyun mu oynuyor bilmiyorum ama ben var hissediyorum bebeğim benimle.
004C53D1-9BAF-4050-99D1-8614AF803880.jpeg

Erken gebelik testinde benimde cikmadi 4-5 gun sonra kaset 5tl lik testte cikti bekle birazcik ama adet belirtileri ve gebelik cok karistiriliyor bilgin olsun umarim hamissindir ama bi dahakine gebelik testini sen yap :rolleyes: :rolleyes: Ayy su halimle guldurdun kizzz sagol cok yasa emi

Hahahaha İnan’ın sayenizde bende güldüm inşallah hamileyimdir bu beni baya etkiledi bir dahaki sefere söz ben yapacam 😂😂😂😂😂

Evet 5 dk falan olmuştu bende acaba ben mi görmek istediğim için görüyorum
Ben gayette iyi görüyorum valla. En önemlisi ilk 15 dk içinde çıkmış olması. Sonradan çıkabiliyo çünkü böyle çizgi onu dikkate almamak gerekiyo. Yarın sabah ilk idrarınla yap tekrar. Varsa bebek mutlaka daha koyu çıkar.

Hahahaha İnan’ın sayenizde bende güldüm inşallah hamileyimdir bu beni baya etkiledi bir dahaki sefere söz ben yapacam 😂😂😂😂😂
Bak bende fasulyeyi ogrendigimde test boyleydi dedim belki yanlistir bi tane daha yaptim hemen yine ayni olunca aksam kostum ozelde kan verdim 90.54 cikti insallah sana da fikir olur ♥️ İnsallah seninde bebisin vardir 🤲🏻

Eklentiler

• F1470A9A-2C4D-4B30-9D33-DD941B32BFBE.jpeg
    F1470A9A-2C4D-4B30-9D33-DD941B32BFBE.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 488
Ne kadar iyi kalpli insanlarsınız nasıl kendime geldim mutlu oldum çok teşekkür ederim ama yaklaşık 5 tane test yaptıgım için yapmıcam Pazartesine kadar beklicrm kan tahlili yaptıracam

Ama anlamadığım bir nokta var adet günümden bir gün sonra o erken gebelik testini yaptım çıkmadı yani o benim kafamı çok karıştırdı

canım eğer çok merak ediyorsan acile git hemen alıyorlar sonuçlarda 1 saatte çıkıyor çok pratik bende hayalet bi çizgi gördüm inşallah bebeğin seninledir :KK68:

Erken gebelik testinde yanında beyaz bir çizgi vardı bizde onu çıkması gerektiği yer diye düşündük

Back