Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken gebelık bugun sonuc verebılırdı cok sılık bı cızgıyle. ama 12. gunden once normal gebelıkte cıkma olasılıgı cok dusuk . ovulasyondan sonra gecen sureye gore test yapmalı ve ovulasyondan 14 gun sonra adet oluruz o yuzden 4 gunun var adete .Bugun ovulasyondan sonraki 11. Gun. 31-34 gunde bi adet goruyorum, degisiyo. Adeyime 4 yada 7 gun kaldi. Bugun idrarda test yaptim negatif. 2 gun once erken gebelik yaptim negatif. Erken mi yaptim sizce yoksa hala umit var midir![]()
En erken 12 13 gün sonra çıkar canım
kanda 8. gunden sonra artısa gecen bı degerı 9. gun erken gebelıkte gormen cooooook dusuk ıhtımal. bugunku erken gebelık olsaydı neyse .yani bu testleri ciddiye almamali miyim. Ama erken gebelik testide yaptim bilemedim![]()
erken gebelık bugun sonuc verebılırdı cok sılık bı cızgıyle. ama 12. gunden once normal gebelıkte cıkma olasılıgı cok dusuk . ovulasyondan sonra gecen sureye gore test yapmalı ve ovulasyondan 14 gun sonra adet oluruz o yuzden 4 gunun var adete .
Bende senin gibi bekleyemedim test yaptım ama negatif çıktı. Sen yinede testi ciddiye alma adetin bşraz geciksin öyle tekrar yap bence. Ben pazartesi günüm oluyor cuma günü tekrar test yapacagım eğer hasta olmazsamBugun ovulasyondan sonraki 11. Gun. 31-34 gunde bi adet goruyorum, degisiyo. Adeyime 4 yada 7 gun kaldi. Bugun idrarda test yaptim negatif. 2 gun once erken gebelik yaptim negatif. Erken mi yaptim sizce yoksa hala umit var midir![]()
14 . gun gecıyor 15. gun oluyoruz demek ıstedım. cıft cızgıyı 28 ınde sabah gordum 29 u catlamayı gordum ovulasyonun 29 unda demek oldu. dıyorum kı erken gebelık testının ustunde ılıskıden 6 gun sonra cıkartıyo yazıyo ama cıkmıyo? 10 gun sonra sılık cızgıyle ogrenen var 13. gun sılık cızgıyle ogrenen de var herkesın degerı ve artısı bır degıl. dolayısıyla adete ne kadar yakın o kadar ıyı.Ovulasyon testi ila takip ediyorum. Gecen ay catlamadan sonra 16 gun sonra adet oldum ama kestiremiyorum o yuzden. Ya da demek ki cift cizgiden 2 gun sonra catladi. Erken gebelik testinide 2 gun once yaptim o zaman adete 6gun kala yani. Cikardi o zaman![]()
bekleyebilsek keske
Bakma sen erken gebeliğe pazarlama hilesi gibi bişey bence. Erken gebelikte göremeyip normal testte gören çok kişi var burda. Hem gidip kan versen bugün çıkmayıp ertesi güm çıkma ihtimali bile varken idrar daha yanıltıcı. Böyle streslere hiç sokma kendini benceyani bu testleri ciddiye almamali miyim. Ama erken gebelik testide yaptim bilemedim![]()
Ümit kesme inşallah vardr canımBugun ovulasyondan sonraki 11. Gun. 31-34 gunde bi adet goruyorum, degisiyo. Adeyime 4 yada 7 gun kaldi. Bugun idrarda test yaptim negatif. 2 gun once erken gebelik yaptim negatif. Erken mi yaptim sizce yoksa hala umit var midir![]()
Öyle mi dersinizBakma sen erken gebeliğe pazarlama hilesi gibi bişey bence. Erken gebelikte göremeyip normal testte gören çok kişi var burda. Hem gidip kan versen bugün çıkmayıp ertesi güm çıkma ihtimali bile varken idrar daha yanıltıcı. Böyle streslere hiç sokma kendini bence![]()