- Konu Sahibi esmerhatun66
Hamileydim evet cnm ama kaybettim malesef nasipte yokmus
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Üzüldüm, Rabbim nasib etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileydim evet cnm ama kaybettim malesef nasipte yokmus
Üzülme ben bunu üst üste 2 kere yaşadım normal yoldan hamile kalabildigini gösterir.kimyasal gebelik değil mi?Evet cnm hamleydim o da yaklasik 3 haftalik bi gebelikmis testeki ama kaybttim malesef
Saol canm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Üzüldüm, Rabbim nasib etsin.
Suan test yaptım elim ayağım titriyor çok silik ikinci çizgi çıktı ama sevinemiyorum çünkü bazen hüsran oluyo sonuSaol canm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah kuzum stres yapma hersey olacagina varir insallah sag salim olurSuan test yaptım elim ayağım titriyor çok silik ikinci çizgi çıktı ama sevinemiyorum çünkü bazen hüsran oluyo sonu
Herhangi bi kaybin kan testinde pihtilsma yada bi sknti varmi tedavi oldun muSuan test yaptım elim ayağım titriyor çok silik ikinci çizgi çıktı ama sevinemiyorum çünkü bazen hüsran oluyo sonu
Erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı sanırım hamileyimadete 10 gün kala daha yumurtlamanın üstünden 4 gün geçmiş demek oluyor. yumurtladın ilişki oldu ve yumurta rahim içinde yolculuğuna başladı yerleşti falan derken zaten 6 gün oluyor. sonrasında beta hcg yükselmeye başlıyor. İmkansız gibi bişey bu.
erken yumurtlamışsın muhtemelen. ve adetine de 1 bilemedin 2 gün falan var şuan.
Ve Hamilesin..
hayırlı olsun
Evet 2 kere üst uste kimyasal gebelik yaşadım ama doktorun hiç önemsemedi her bayan da olurmuş tahlil bile istemedi şimdi yine hamileyim hatthatta suan erkek gebelik testi yaptım sonuç bu ama hala sevinemiyorum aHerhangi bi kaybin kan testinde pihtilsma yada bi sknti varmi tedavi oldun mu
Sen neden 3 kere kayıp yasadin arastirildimi buEvet 2 kere üst uste kimyasal gebelik yaşadım ama doktorun hiç önemsemedi her bayan da olurmuş tahlil bile istemedi şimdi yine hamileyim hatthatta suan erkek gebelik testi yaptım sonuç bu ama hala sevinemiyorum a
Bilmiyorum canm 2 sene oldu hala arastirilyo bakalim ilk gebeligim 5 haftalikti ufak bi kanama sonucu dusuk yaptim.normal dendi6 ay korundum tekrar hamile kaldim hersey iyi giderken 12 hafta olarak gittigim normal kontrolumde 8 haftada kalbinn durdugunu ogrendim.arastiralim denildi.zaten esimle aramzda kan uyusmazligimiz vardi her kurtaj sonrasi igne oldugumu bunn bi etken olmadagi soylendi.neyse ddik bi kac test sonucu kan pihtilasmasi oldugunu soledi doktor hamile kalip kalp atislarini duyduktan sonra igne kullanmami soledi.tabi bu arada onlarca hoca ve doktor gezdik kimse her hangi sonuc vermedi. Yaklasik bi 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ogrendigimde 3 haftalikti hemen perinatoloji uzmani buldum unlu bi doktor ona gottim sonuclara bakti hemen igneye baslayalim ddi.basladim keseyi gorduk kalbini duyduk iyiydi hersey gene ama doktor yolk sacin buyuk oldugunu ve genetik bi sakatlik oldugunu soledi 9 haftaya kadar gecebilecgini soyledi.tamm ddik 6 haftada kalbini dinledik. 7. Haftada kontrole gittigimde 6 hafta 1 gunluk ken kalbinn durdugunu ogrendik gene. Kurtaj oldum. Bebek genetige gitti hic bi sorun olmadigi 46 ×× kromozomu cikti.biz esimle kan verdik genetik icin onda da bi sorun yoktu.suan bekliyoruz 3.bebegimi kaybedeli 5 ay oldu adetimi bekliyo doktor yumurta gelisimine bakcak galiba bole iste canm cok yoruldum cok skldim artik rabbim kimseyey yasatmasin insallahSen neden 3 kere kayıp yasadin arastirildimi bu
Beta hcg nn yuklesine gore kimyasal mi normal mi baktira bikirsin baya bi net cikmis aslinda insallah saglikli olurEvet 2 kere üst uste kimyasal gebelik yaşadım ama doktorun hiç önemsemedi her bayan da olurmuş tahlil bile istemedi şimdi yine hamileyim hatthatta suan erkek gebelik testi yaptım sonuç bu ama hala sevinemiyorum a
Canm naptin dknti var mi kan vefdin miSen neden 3 kere kayıp yasadin arastirildimi bu
Kan verdim 289 çıktı ve kahverengi lekelenme şiddetli kramplar bence sonuç yine hüsran.doktor progestan iğne verdi ama bu ağrılar dusuge götürüyor hiç umudum yokCanm naptin dknti var mi kan vefdin mi
Canm genelde beta da 5 kadar umit yok diye biliyorum adete yakn ole cikiyo bazen ben korundugum halde kanda 5.5 cikmisti doktor suphe etti ertesi gun tekrar verdim gene ayniydi kimyasal olablir demisti istersen birz bekle adetin gecsin en azindan ondan sonra kan verÇok üzüldüm esmerhatun66 inşallah bir an önce bebeğine kavuşursun. Bir şey sorucam adetime 11 gün kala acile gittim başka bir rahatsızlık için beta HCG de bakıldı 0.1 çıktı onun üstünden 4 gün geçti adetime 6 gün var sabah test yaptım tek çizgi yükselirmi acaba. Yoksa boşa umutlanmayım mı? Bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
Hic belli olmaz canm rqbbim buyuktur zaten nasibi varda sirtinda tas da tasisan hic bise olmaz insallah hayirli haberler alirsinKan verdim 289 çıktı ve kahverengi lekelenme şiddetli kramplar bence sonuç yine hüsran.doktor progestan iğne verdi ama bu ağrılar dusuge götürüyor hiç umudum yok