• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testi kizlar bi bakarmisiniz

esmerhatun66

Hunili Anne 🤪
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
2.173
2.206
133
33
Kizlar adet tarihimi tam olarak bilmiyorum ama yaklasik bi 10 gun falan olmasi gerkiyo sol kasigimda3 4 gundur inanilmaz bi agri var dun yaptim testi ama adete 10 gun kala bole net cikmasi olabilir mi yanilma payi varmidir

Eklentiler

• 20170107_220503-1.jpg
    20170107_220503-1.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 260
Bir önceki adette üstüne görmüş olabilir misin? Normalde yumurtlama donemin daha yeni geçmiş olması lazim bu kadar erken çizgi çıkması imkansız. Ya da çoğul gebelik olabilir. Hakkında hayırlısı olsun kan testi yaptırırsan daha da netledir durum :)

Bir önceki adette üstüne görmüş olabilir misin? Normalde yumurtlama donemin daha yeni geçmiş olması lazim bu kadar erken çizgi çıkması imkansız. Ya da çoğul gebelik olabilir. Hakkında hayırlısı olsun kan testi yaptırırsan daha da netledir durum :)
Ustune gormem imkansiz adetim bitti direk biraktim korunmayi cogul olabilir belki var cunku ailede ayy heycanlandim hadi hayrlisi bi sabah olaydi :KK48:

Kizlar adet tarihimi tam olarak bilmiyorum ama yaklasik bi 10 gun falan olmasi gerkiyo sol kasigimda3 4 gundur inanilmaz bi agri var dun yaptim testi ama adete 10 gun kala bole net cikmasi olabilir mi yanilma payi varmidir

10 gün kala demişssiniz ya regl bitti ertesi gün yumurtladınız yada idrar testi yanılıyor diyecegim sabah başka marka ile teyit edip ondada aynı cıkarsa kandada baktırmanıZı öneririm

Üstünden epey geçmiş ama merak ettim test sonucunu tekrarladınız mı gebelik varmıydı. Aklıma gebelik testi yerine ovulasyon testi mi yaptınız acaba yanlışkla sorusu geldi. Benimde 10.gün var adetime sabırsızlanıyorum

Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı bir şekilde yeniden nasip etsin inşallah...
Neden dolayı kaybettiniz acaba bebeğinizi?
Pihtilasmam vardi igne kullandim bu gebelegimde ama gene kalbi durdu malesef genetik testlerden bi sonuc cikmadi arastrmadayiz suan bekliyoruz bakalim hayirlisi canm

Back