İdrar testi ikinci çizgi silik gebelik belirtisimi

Adet gününüz ne zaman ?
Benim en büyük belirttim göğüs hassasiyetiydi iki gebeligimde de.. Allah bu mübarek günün hürmetine tüm dinleyenlere nasip eder inşallah.
Amin
Allah razı olsun
Olduğum gümden itibaren 24 veya 25nci gün oluyorum
Şimdi ya bugün ya da yarın olucam
Göğüste acı olayı ömrümde yoktu Benim regl öncesi
Son iki aydır var

Yaptım malesef ki negatif çıktı. Zaten eşimde problem oldugu için mucize olurdu
Geçmiş olsun canım tedavi oluyor mu ? Rabbim bu mübarek gece de ne kadar bebek isteyen varsa versin tüm hamilelere de bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlaaaar hamileyim . İnanılmaz mutlu ve şoktayımmm akşam kan testi vermye gideceğimmm eşimin haberi yok daha akşam öğrenecek :)))
Rabbim herkese nasip eylesin bu duyguyu inşaAllah . Dualarım sizinleee :) ♡

Eklentiler

• IMG-20180611-WA0005.jpeg
    25,2 KB · Görüntüleme: 410
Kızlaaaar hamileyim . İnanılmaz mutlu ve şoktayımmm akşam kan testi vermye gideceğimmm eşimin haberi yok daha akşam öğrenecek :)))
Rabbim herkese nasip eylesin bu duyguyu inşaAllah . Dualarım sizinleee :) ♡
Hayırlı olsun canım:) çok güzel bi duygu bende çok heyecanlıydım kan vermeye giderken bat geçti mi canım

Hayırlı olsun canım:) çok güzel bi duygu bende çok heyecanlıydım kan vermeye giderken bat geçti mi canım

Çok teşekkür ederiiim . Adetim düzensiz olduğu için bilmiyordum. Mide bulantılarım sayesinde anladım . Bir de gçğsüm aşırı şişti damarlar boynuma kadar koyulaştı . Dokunamıyordum . İdrar testi yaptım çift çizgi idi. Akşamına kan verdim 4177 dğerindeydi hcg . Şu an 5+5 olmuş . İnanılmaz kasık ağrısı ve kabızlık sorunum var . Saat şu an 03.59 uyuyamıyorum . Uykudan uyandırıyor resmen
Doktorum normal dedi . İnşaAllah çok uzun süre kabızlık sancısı çekmem :/

Canım Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah... Dua eder misin banada bu mübarek günler hürmet ine anne olma duygusunu isteyen herksle beraber bnde tatmk istyorum Allahım sen kabul et dualarımıxı

Canım ben çok erken öğrendim günler geçmek bilmiyo henüz kalp atışını duymadım 10 gün sonra gitcem dr a senin en azından hemen kese görünmüştür ben keseyi görmek için günlerce bekledim 3-4 kez hcg olcturdum. Bende de devam eden kasik sancısı var hatta bazen adet oldum sanıyorum:)

Canım Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah... Dua eder misin banada bu mübarek günler hürmet ine anne olma duygusunu isteyen herksle beraber bnde tatmk istyorum Allahım sen kabul et dualarımıxı
Tabii kii ederimmm .
Dualarım hepinizlee :)
Dün ilk kontrolümüz vardı tam 7 haftalık şu an cihaza göre . Ama sad göre 7+4 . Kalp atışları cihazda belli oldu dün . Sadece bulantı ve kasık ağrısı zorlu döneme soktu beni . Ne yemek yediğim belli , ne tat aldığım . Az ayakta kalsam anne otur artık der gibi batıyor hemen . Ev işi dahi yapamıyorum :) Annelerimiz hep derdi 9 ay karnımda taşıdım seni diye Şu an anlıyorum canım annemin neler çektiğini :)))

Benimde üç gün önce test yaptım silik çıkmıştı.iki gün Sonra kan testi yaptım beta hcg 75.50 çıktı. Son adet tarihim de 28şubat normal mi acaba Yaa meraktan ölcem yarın bida yaptırıcam kan tahlilini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…