- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi Melekmelegimm
Ya benim hâlâ devam göğüs acımasıGöğüslerde hassasiyet var mı ?
Bi sağ bi sol
Ama yine adet olmak üzereyim
Çok saçma :)) normalde hiç olmazdı ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim hâlâ devam göğüs acımasıGöğüslerde hassasiyet var mı ?
Adet gününüz ne zaman ?Ya benim hâlâ devam göğüs acıması
Bi sağ bi sol
Ama yine adet olmak üzereyim
Çok saçma :)) normalde hiç olmazdı ki
AminAdet gününüz ne zaman ?
Benim en büyük belirttim göğüs hassasiyetiydi iki gebeligimde de.. Allah bu mübarek günün hürmetine tüm dinleyenlere nasip eder inşallah.
Naptın canımSabah ilk idrarla tekrarlıcam insallah. Bunada inanıp umutlanmak istemiyorum.
Yaptım malesef ki negatif çıktı. Zaten eşimde problem oldugu için mucize olurduNaptın canım
Geçmiş olsun canım tedavi oluyor mu ? Rabbim bu mübarek gece de ne kadar bebek isteyen varsa versin tüm hamilelere de bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahYaptım malesef ki negatif çıktı. Zaten eşimde problem oldugu için mucize olurdu
Geçmiş olsun canım tedavi oluyor mu ? Rabbim bu mübarek gece de ne kadar bebek isteyen varsa versin tüm hamilelere de bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE
Allah razı olsun canım. Bayramdan sonra tekrar test yapılacak. Hormonlar iyi çıktı ama varikosel çıktı ultrasonda. Bu mübarek gecede Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah. Bol bol dua ediyorum şuan elimden tek gelen şey bu şimdilik
Hayırlı olsun canım:) çok güzel bi duygu bende çok heyecanlıydım kan vermeye giderken bat geçti mi canımKızlaaaar hamileyim . İnanılmaz mutlu ve şoktayımmm akşam kan testi vermye gideceğimmm eşimin haberi yok daha akşam öğrenecek :)))
Rabbim herkese nasip eylesin bu duyguyu inşaAllah . Dualarım sizinleee :) ♡
Canım Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah... Dua eder misin banada bu mübarek günler hürmet ine anne olma duygusunu isteyen herksle beraber bnde tatmk istyorum Allahım sen kabul et dualarımıxıHayırlı olsun canım:) çok güzel bi duygu bende çok heyecanlıydım kan vermeye giderken bat geçti mi canım
Çok teşekkür ederiiim . Adetim düzensiz olduğu için bilmiyordum. Mide bulantılarım sayesinde anladım . Bir de gçğsüm aşırı şişti damarlar boynuma kadar koyulaştı . Dokunamıyordum . İdrar testi yaptım çift çizgi idi. Akşamına kan verdim 4177 dğerindeydi hcg . Şu an 5+5 olmuş . İnanılmaz kasık ağrısı ve kabızlık sorunum var . Saat şu an 03.59 uyuyamıyorum . Uykudan uyandırıyor resmen
Doktorum normal dedi . İnşaAllah çok uzun süre kabızlık sancısı çekmem :/
Canım ben çok erken öğrendim günler geçmek bilmiyo henüz kalp atışını duymadım 10 gün sonra gitcem dr a senin en azından hemen kese görünmüştür ben keseyi görmek için günlerce bekledim 3-4 kez hcg olcturdum. Bende de devam eden kasik sancısı var hatta bazen adet oldum sanıyorum:)Hayırlı olsun canım:) çok güzel bi duygu bende çok heyecanlıydım kan vermeye giderken bat geçti mi canım
Çok teşekkür ederiiim . Adetim düzensiz olduğu için bilmiyordum. Mide bulantılarım sayesinde anladım . Bir de gçğsüm aşırı şişti damarlar boynuma kadar koyulaştı . Dokunamıyordum . İdrar testi yaptım çift çizgi idi. Akşamına kan verdim 4177 dğerindeydi hcg . Şu an 5+5 olmuş . İnanılmaz kasık ağrısı ve kabızlık sorunum var . Saat şu an 03.59 uyuyamıyorum . Uykudan uyandırıyor resmen
Doktorum normal dedi . İnşaAllah çok uzun süre kabızlık sancısı çekmem :/
Tabii kii ederimmm .Canım Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah... Dua eder misin banada bu mübarek günler hürmet ine anne olma duygusunu isteyen herksle beraber bnde tatmk istyorum Allahım sen kabul et dualarımıxı