İdrar testi ikinci çizgi silik gebelik belirtisimi

Hayırlı olsun. Hamilesin

Kızlar 6 aylık evliyim . Adetim 4 gün gecikti . Göğüslerimde hassasiyet var ve göğüs uçlarım şişmiş . Şüphelenip test yaptım sonuç bu . Ama emin olamıyorum. Yarın sabah ilk idrar ile yeniden test yapmayı düşünüyorum . Bel ağrım var birkaç gündür omuz ağrımda var. Bir de sol kasığımda sanırsınız savaş var gibi . Yalnız adetim düzensiz olduğu için netleşemiyorum . Adet öncesi beta hcg nin arttığını duymuştum sizcede bu yüzden silik çizgi olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG-20180321-WA0043.jpeg
    10,9 KB · Görüntüleme: 726

Var gibi canim. Testi tekrarla

Sonucunuz nasıl çıktı. Şuan aynı durumu bende yaşıyorum.

tek bir teste bağlı kalmayın farklı marka testlerle tekrarlayın derim.

2 defa yaptım ayrı günlerde ikiside aynı çıktı. Bugun kan verdim. Beta hcg 20.67 çıktı. Doktor geç döllenme olmuş dedi hamilesiniz ama pazartesi tekrarlıycaz testi yükselirse bir sorun yok ama düşerse düşük yapıyorsunuz demektir dedi.

ayyy süper haber buuu
zaten 20,67 cıkmış. idrar testleri 20'den itibaren ölçebiliyor. yani testte çıkmaması normal. Hiçbir sorun çıkmaz inş. hadi hayırlı olsun.

ayyy süper haber buuu
zaten 20,67 cıkmış. idrar testleri 20'den itibaren ölçebiliyor. yani testte çıkmaması normal. Hiçbir sorun çıkmaz inş. hadi hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah:) pazartesiyi de atlatırsam tamam demektir

son durum nedir acaba

Hayırlı geceler acaba benimde testimi yorumlar mısınız?

Eklentiler

• _20180610_023513.JPG
    46,5 KB · Görüntüleme: 470
Ben gördüm canım tekrarla mutlaka
Teşekkür ederim yorumun için. Aslında üç gün önce lavaboda qferdrsınız ama peçeteye iki damla kan geldi adetimin 17. Günüydü. Yerleşme olabilir diye içime kurt düştü. Üç gün sonra yani bugun sabah test yaptım ilk çıkmadı diye çöpe attım saatler sonra gördüm çizgiyi. Ne zaman belirdi hiç bilmiyorum

Anladım canım ilk 5 dakika önemli olan. Bence sen bir tekrarla 5 dk içinde çıkacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…