- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Hayırlı olsun. Hamilesinmerhabalar dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi cok hafif belirgindi resmini atıcam 2 gün boyunca pembemsi kahverengi akıntım oldu bugün yok karnımın alt tarafı kasıklarım agrıyo şişlik var sanki adetim bu zamanlarda gelmesi lazımdı acaba o leke yerleşme kanamasımıydı idrar testi gebeliğin başlangıcınımı gösteriyo yardımcı olurmusunuz
Cok teşekkür ederim hala inanamıyorum pazartesi kan tahlili yapıcamHayırlı olsun. Hamilesin
Kızlar 6 aylık evliyim . Adetim 4 gün gecikti . Göğüslerimde hassasiyet var ve göğüs uçlarım şişmiş . Şüphelenip test yaptım sonuç bu . Ama emin olamıyorum. Yarın sabah ilk idrar ile yeniden test yapmayı düşünüyorum . Bel ağrım var birkaç gündür omuz ağrımda var. Bir de sol kasığımda sanırsınız savaş var gibi . Yalnız adetim düzensiz olduğu için netleşemiyorum . Adet öncesi beta hcg nin arttığını duymuştum sizcede bu yüzden silik çizgi olabilir mi ?
Var gibi canim. Testi tekrarla
Canım 2. Testimde böyle çıktı . Pazartesi kan vereceğim inşaAllah
İnşaAllahhHayirlisi olsun insallah :)
Sonucunuz nasıl çıktı. Şuan aynı durumu bende yaşıyorum.merhabalar dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi cok hafif belirgindi resmini atıcam 2 gün boyunca pembemsi kahverengi akıntım oldu bugün yok karnımın alt tarafı kasıklarım agrıyo şişlik var sanki adetim bu zamanlarda gelmesi lazımdı acaba o leke yerleşme kanamasımıydı idrar testi gebeliğin başlangıcınımı gösteriyo yardımcı olurmusunuz
tek bir teste bağlı kalmayın farklı marka testlerle tekrarlayın derim.Sonucunuz nasıl çıktı. Şuan aynı durumu bende yaşıyorum.
tek bir teste bağlı kalmayın
2 defa yaptım ayrı günlerde ikiside aynı çıktı. Bugun kan verdim. Beta hcg 20.67 çıktı. Doktor geç döllenme olmuş dedi hamilesiniz ama pazartesi tekrarlıycaz testi yükselirse bir sorun yok ama düşerse düşük yapıyorsunuz demektir dedi.
tek bir teste bağlı kalmayın farklı marka testlerle tekrarlayın derim.
ayyy süper haber buuu2 defa yaptım ayrı günlerde ikiside aynı çıktı. Bugun kan verdim. Beta hcg 20.67 çıktı. Doktor geç döllenme olmuş dedi hamilesiniz ama pazartesi tekrarlıycaz testi yükselirse bir sorun yok ama düşerse düşük yapıyorsunuz demektir dedi.
Çok teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah:) pazartesiyi de atlatırsam tamam demektirayyy süper haber buuu
zaten 20,67 cıkmış. idrar testleri 20'den itibaren ölçebiliyor. yani testte çıkmaması normal. Hiçbir sorun çıkmaz inş. hadi hayırlı olsun.
son durum nedir acabamerhabalar dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi cok hafif belirgindi resmini atıcam 2 gün boyunca pembemsi kahverengi akıntım oldu bugün yok karnımın alt tarafı kasıklarım agrıyo şişlik var sanki adetim bu zamanlarda gelmesi lazımdı acaba o leke yerleşme kanamasımıydı idrar testi gebeliğin başlangıcınımı gösteriyo yardımcı olurmusunuz
Hamileyim canım 21+5 günlükson durum nedir acaba
Ben gördüm canım tekrarla mutlakaHayırlı geceler acaba benimde testimi yorumlar mısınız?
Teşekkür ederim yorumun için. Aslında üç gün önce lavaboda qferdrsınız ama peçeteye iki damla kan geldi adetimin 17. Günüydü. Yerleşme olabilir diye içime kurt düştü. Üç gün sonra yani bugun sabah test yaptım ilk çıkmadı diye çöpe attım saatler sonra gördüm çizgiyi. Ne zaman belirdi hiç bilmiyorumBen gördüm canım tekrarla mutlaka
Anladım canım ilk 5 dakika önemli olan. Bence sen bir tekrarla 5 dk içinde çıkacak miTeşekkür ederim yorumun için. Aslında üç gün önce lavaboda qferdrsınız ama peçeteye iki damla kan geldi adetimin 17. Günüydü. Yerleşme olabilir diye içime kurt düştü. Üç gün sonra yani bugun sabah test yaptım ilk çıkmadı diye çöpe attım saatler sonra gördüm çizgiyi. Ne zaman belirdi hiç bilmiyorum
Sabah ilk idrarla tekrarlıcam insallah. Bunada inanıp umutlanmak istemiyorum.Anladım canım ilk 5 dakika önemli olan. Bence sen bir tekrarla 5 dk içinde çıkacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?