- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
.Evet canım ne guzel yaa ama seninki baya belirginmiş benimkide hepten kayboldu silik çizgi zaten azıcık bişey gözüküyodu oda gittiresmini atim
Bugün sabah benimde böyle çıkmıştı canım qma bi saat sonra kanamam başladı hevesim kursağımda kaldı.insallah senin olur. Bencede kana baktır.ben kana gidemeden adet oldum sanırım benim ki kimyasaldı tabi bu her bayan için geçerli değil. Bünyede bünyeye fark edıyormerhabalar dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi cok hafif belirgindi resmini atıcam 2 gün boyunca pembemsi kahverengi akıntım oldu bugün yok karnımın alt tarafı kasıklarım agrıyo şişlik var sanki adetim bu zamanlarda gelmesi lazımdı acaba o leke yerleşme kanamasımıydı idrar testi gebeliğin başlangıcınımı gösteriyo yardımcı olurmusunuz
İnşallah canım.
Olsun gözüküyor hala
Benimde adet günüm 12 si gibi dünle evelsigün pembemsi akıntım oldu bugun yok bişey kasıklarımda karnımda agrı var baya adet olucakmışım gibi birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam ne zormuş yaaBugün sabah benimde böyle çıkmıştı canım qma bi saat sonra kanamam başladı hevesim kursağımda kaldı.insallah senin olur. Bencede kana baktır.ben kana gidemeden adet oldum sanırım benim ki kimyasaldı tabi bu her bayan için geçerli değil. Bünyede bünyeye fark edıyor
Evet canım inşallah Allah ın izniyle kısa zamanda değerlerin artar. Sabah o kadae sevindim ki kahvaltı edemedim o derece sonra bi ıslaklık hissettim malesef kanama oldu. Kısmet nasip artık Allah vereceği zamanı biliyo.Benimde adet günüm 12 si gibi dünle evelsigün pembemsi akıntım oldu bugun yok bişey kasıklarımda karnımda agrı var baya adet olucakmışım gibi birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam ne zormuş yaa
Evet canım allah bizlerede hayırlısıyla evlat sevgisini tattırsın inşallahEvet canım inşallah Allah ın izniyle kısa zamanda değerlerin artar. Sabah o kadae sevindim ki kahvaltı edemedim o derece sonra bi ıslaklık hissettim malesef kanama oldu. Kısmet nasip artık Allah vereceği zamanı biliyo.
İnsallah canım tez zamanda tüm isteyenlereEvet canım allah bizlerede hayırlısıyla evlat sevgisini tattırsın inşallah
merhabalar dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi cok hafif belirgindi resmini atıcam 2 gün boyunca pembemsi kahverengi akıntım oldu bugün yok karnımın alt tarafı kasıklarım agrıyo şişlik var sanki adetim bu zamanlarda gelmesi lazımdı acaba o leke yerleşme kanamasımıydı idrar testi gebeliğin başlangıcınımı gösteriyo yardımcı olurmusunuz
Ayy ne guzel hayırlı olsun senindemi boyle silikti ? Adet olucam gibi agrılarım var suan allahım inşallah değildir karnım agrıo karnımın yanları agrıo offfCanım aynı çıktı
bugün kanda pozitif çıktı
Pazartesi tekrar kan vereceğim
Artıyor mu diye
İnşallah hamileyizz
Hayırlı olsun
Ayy ne guzel hayırlı olsun senindemi boyle silikti ? Adet olucam gibi agrılarım var suan allahım inşallah değildir karnım agrıo karnımın yanları agrıo offf
İnşallah canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah eşimin randevusu var 13 şubat onunla gidip bende kan verim hem bu adet tarihim geçsin malesef buralara yabancıyımGebelik testi ise evet
Sabah kan ver hemen
Ben ilk defa silikte olsa gördüm
Bugün pozitif çıktı
Pazartesi tekrar vereceğim
Yükselir inşallah daha da
İnşallah canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah eşimin randevusu var 13 şubat onunla gidip bende kan verim hem bu adet tarihim geçsin malesef buralara yabancıyım
Haber edicem canımİnşallah canım
Haydi hayırlı haberlerle görüşürüz
İnşallah canım ama korkuyorum acaba kistmi diye cunku karnımın altı dokundugumda şiş ve sol kasığıma agrı giriyoBasligi okurken bile heycanlandim.cok seviyorum.bu basliklari.insallah guzel haberler alirsin canim.rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Ama idrar testinizde cikarmiydi ozmn degildir insallah yaİnşallah canım ama korkuyorum acaba kistmi diye cunku karnımın altı dokundugumda şiş ve sol kasığıma agrı giriyo
Haber edicem canım
İnşallah canım benimTamam kuzum
Güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah degildir aklımda deli sorular..Ama idrar testinizde cikarmiydi ozmn degildir insallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?