İdrar testi ikinci çizgi silik gebelik belirtisimi

Bugün sabah benimde böyle çıkmıştı canım qma bi saat sonra kanamam başladı hevesim kursağımda kaldı.insallah senin olur. Bencede kana baktır.ben kana gidemeden adet oldum sanırım benim ki kimyasaldı tabi bu her bayan için geçerli değil. Bünyede bünyeye fark edıyor

Benimde adet günüm 12 si gibi dünle evelsigün pembemsi akıntım oldu bugun yok bişey kasıklarımda karnımda agrı var baya adet olucakmışım gibi birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam ne zormuş yaa

Evet canım inşallah Allah ın izniyle kısa zamanda değerlerin artar. Sabah o kadae sevindim ki kahvaltı edemedim o derece sonra bi ıslaklık hissettim malesef kanama oldu. Kısmet nasip artık Allah vereceği zamanı biliyo.

Evet canım allah bizlerede hayırlısıyla evlat sevgisini tattırsın inşallah

Canım aynı çıktı
bugün kanda pozitif çıktı
Pazartesi tekrar kan vereceğim
Artıyor mu diye
İnşallah hamileyizz
Hayırlı olsun

Canım aynı çıktı
bugün kanda pozitif çıktı
Pazartesi tekrar kan vereceğim
Artıyor mu diye
İnşallah hamileyizz
Hayırlı olsun
Ayy ne guzel hayırlı olsun senindemi boyle silikti ? Adet olucam gibi agrılarım var suan allahım inşallah değildir karnım agrıo karnımın yanları agrıo offf

Ayy ne guzel hayırlı olsun senindemi boyle silikti ? Adet olucam gibi agrılarım var suan allahım inşallah değildir karnım agrıo karnımın yanları agrıo offf

Gebelik testi ise evet
Sabah kan ver hemen
Ben ilk defa silikte olsa gördüm
Bugün pozitif çıktı
Pazartesi tekrar vereceğim
Yükselir inşallah daha da

Gebelik testi ise evet
Sabah kan ver hemen
Ben ilk defa silikte olsa gördüm
Bugün pozitif çıktı
Pazartesi tekrar vereceğim
Yükselir inşallah daha da
İnşallah canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah eşimin randevusu var 13 şubat onunla gidip bende kan verim hem bu adet tarihim geçsin malesef buralara yabancıyım

Kızlaaarrr şimdi bu testi yaptım eşimden dün gebelik testi istedim 4 tane suan yapıp attım size daha belirgin allahım ağlicamm

Eklentiler

• 97FB2C42-96E8-40C1-B324-323B32F0ECC0.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 751
  • DD235C11-2FDA-4C07-860D-E36A52340370.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 715
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…