- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 33
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
İnşallaah oyledir evet yogun sarı akıntım var kasıklarımda agrı varHamile olabilirsiniz. Akinti yoğun muydu? Genelde bi kac damla silik olduğunu söyleniyor ben yasamadim.
Silik çizgi gebelik olduğunu gösterir. Tebrikler şimdiden kan verin yarin hemen :)
Göğüslerde hassasiyet var mı ?İnşallaah oyledir evet yogun sarı akıntım var kasıklarımda agrı var
Kan testi yaptrmadan birsey denemez ama buyuk ihtimal hamilesin canim :))
Benimde boyle cikmisti idrarda.
Yarin hemen kan vermelisin :))[/QUOTE
Acaba test mi yanlış diye düşünüyorum yoksa benmi silik çizgiye bakmaktan silik gibi görüyorum bilemedim burda yanlızım ve kan testi icin erken sanki biraz daha beklesem testte belirgin oldugunda kan icin gitsemmi acaba
Hafif dolgunluk var sanki ama psikolojik mi diyede düşünüyorum bundan 1 hafta once dayanılmaz bi agrı girdi adet sancısı sandım tüm gün devam etti sonra geçti.bugune kadar ara ara agrılar giriyo karnıma kasıklarıma karnım sanki gazdan dolayı şiş gibi ama kasıklarımda şişlik agrı var sarı akıntımda var kokulu biraz enfeksiyonmu onuda bilemedimGöğüslerde hassasiyet var mı ?
İnşallah dediğin gibidir canımGebelik olmasa genelde cikmaz idrarda canm. Kan testi icin bekleme derim.
Gebelik ilk kanda belli olur sonra idrarda.
Varsa zaten kanda cikar. Ki vardir buyuk ihtimalle. :)
İnşallahGebelik var gibi :)
Inşallah vardır
İnşallahteste bakmaktan gözlerim şaş olucak
Gercektenmi çok umutlandım allahım nEveeet tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah.Benim de aynen böyle çıkmıştı testte.Hatta markası bile aynı testin.
Gercektenmi allahım yaa çok umutlandım inşallah dediğiniz gibidir eşim bilmiyo kesin emin olduktan sonra sürpriz yapmak istiyorum dua edin lutfen tam ikinci çizgi net olsun oyle kan testine gidim diyorumEveeet tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah.Benim de aynen böyle çıkmıştı testte.Hatta markası bile aynı testin.
Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah bende hamileyimdirCanim umitlendirmek istemem ama benim 6 gün geçmesine rağmen böyle çıkmıştı 2. Çizgi ve doktora gidip kan testi yaptırdım 5 haftalık cıktı adetim 16 gün geçince tekrar idrar testi yaptım o zaman net çift çizgi çıkmıştı ve lekelenme olduğunda düşüyor zannettim doktora gittikten sonra oldu çünkü meğer o yerleşme kanamasiymis inşallah seninde öyledir
.Gercektenmi çok umutlandım allahım n
Gercektenmi allahım yaa çok umutlandım inşallah dediğiniz gibidir eşim bilmiyo kesin emin olduktan sonra sürpriz yapmak istiyorum dua edin lutfen tam ikinci çizgi net olsun oyle kan testine gidim diyorum
Evet canım ne guzel yaa ama seninki baya belirginmiş benimkide hepten kayboldu silik çizgi zaten azıcık bişey gözüküyodu oda gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?