İdrar testi ikinci çizgi silik gebelik belirtisimi

Melekmelegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
750
294
53
33
merhabalar dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi cok hafif belirgindi resmini atıcam 2 gün boyunca pembemsi kahverengi akıntım oldu bugün yok karnımın alt tarafı kasıklarım agrıyo şişlik var sanki adetim bu zamanlarda gelmesi lazımdı acaba o leke yerleşme kanamasımıydı idrar testi gebeliğin başlangıcınımı gösteriyo yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 8160D9B3-2066-4109-AB51-FD3BA3310C0B.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 3.909
Kan testi yaptrmadan birsey denemez ama buyuk ihtimal hamilesin canim :))
Benimde boyle cikmisti idrarda.
Yarin hemen kan vermelisin :))

Hamile olabilirsiniz. Akinti yoğun muydu? Genelde bi kac damla silik olduğunu söyleniyor ben yasamadim.
Silik çizgi gebelik olduğunu gösterir. Tebrikler şimdiden kan verin yarin hemen :)

Ayy inşallaah öyledir öyle çok istiyorumki 6 aydır evliyim hiç korunmadık buraları hiç bilmiyorumki gidim kan verim yurt dışından gelin geldim eşiminde işleri malum çok yoğun yine mi test yapsam acaba evde bir tane daha var sonuçtan korkuyorum

Göğüslerde hassasiyet var mı ?
Hafif dolgunluk var sanki ama psikolojik mi diyede düşünüyorum bundan 1 hafta once dayanılmaz bi agrı girdi adet sancısı sandım tüm gün devam etti sonra geçti.bugune kadar ara ara agrılar giriyo karnıma kasıklarıma karnım sanki gazdan dolayı şiş gibi ama kasıklarımda şişlik agrı var sarı akıntımda var kokulu biraz enfeksiyonmu onuda bilemedim

Gebelik olmasa genelde cikmaz idrarda canm. Kan testi icin bekleme derim.
Gebelik ilk kanda belli olur sonra idrarda.
Varsa zaten kanda cikar. Ki vardir buyuk ihtimalle. :)

Eveeet tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah.Benim de aynen böyle çıkmıştı testte.Hatta markası bile aynı testin.

İnşallah teste bakmaktan gözlerim şaş olucak

Canim umitlendirmek istemem ama benim 6 gün geçmesine rağmen böyle çıkmıştı 2. Çizgi ve doktora gidip kan testi yaptırdım 5 haftalık cıktı adetim 16 gün geçince tekrar idrar testi yaptım o zaman net çift çizgi çıkmıştı ve lekelenme olduğunda düşüyor zannettim doktora gittikten sonra oldu çünkü meğer o yerleşme kanamasiymis inşallah seninde öyledir

Eveeet tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah.Benim de aynen böyle çıkmıştı testte.Hatta markası bile aynı testin.
Gercektenmi çok umutlandım allahım n
Gercektenmi allahım yaa çok umutlandım inşallah dediğiniz gibidir eşim bilmiyo kesin emin olduktan sonra sürpriz yapmak istiyorum dua edin lutfen tam ikinci çizgi net olsun oyle kan testine gidim diyorum

Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah bende hamileyimdir

.

Bak bu da Benim testimdi canım.Rabbim gönlüne göre versin.❤❤❤

Eklentiler

• 0044CA9C-725E-4BCF-A86A-E02029B0CB6A.jpeg
    14,8 KB · Görüntüleme: 913
  • 06FC30E0-AFDD-4F54-BB92-9214890D005F.jpeg
    16,2 KB · Görüntüleme: 905
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…