- 16 Ağustos 2019
- 158
- 28
- 98
- 25
- Konu Sahibi ahnerede_vahnerede
-
Ya korktum biliyormusun bildiğinÇıkardı. Bnce ve adet olmuşsun daha niye şüphe ediyosun ki .. no prob
Bu saatten sonra yapmam büyük ihtimalleRegl olmuşsun yahu işte daha nasıl bir belirtiye ihtiyaç duyuyorsun
Bu kadar korkacaksan yapma dostum.
Gebeliği geç kalbine de zarar bak
Doktor baktı idrar yollarında mikrop var dediHastanede idrardan değil kandan bakarlar. Ama değişen bir değer var da oradan anlar mı bilmem. Sanmıyorum.
E regl de olmuşsun, zaten hamile değilsin ki.Doktor baktı idrar yollarında mikrop var dedi
Ya o kadar korkutularki doktora gidip bahane sunup yaptırdım ki içim rahatlasın şimdi de sonuçları kadın doğum uzmanı olan tanıdığıma attımE regl de olmuşsun, zaten hamile değilsin ki.
Yani bu kadar atraksiyona gerek var mıydı? Eczaneden alınan gebelik testi her şeyi netlestirirdi.Ya o kadar korkutularki doktora gidip bahane sunup yaptırdım ki içim rahatlasın şimdi de sonuçları kadın doğum uzmanı olan tanıdığıma attım
idrar tahlilinde nasıl gebelik sonucu çıksın? hastaneler idrarda değil kan da gebeliğe bakarlar ve siz testi istemedikçe onu da yapmazlar.Merhaba sizlere birşey sormak istiyorum ben 1.5 ay önce ilişkiye girdim ve ilişkiden 18 gün sonra regl oldum ama gene şüphelendim bugün doktora mide ağrımdan gittim idrar yolllarıma baktırdım ama hamile şüphesi var demedim öylesine baktı bir nevi o idrar testinde çıkardı dimi istesemde istemesemde cevaplarsanız çok sevinirim:)
Kan tahlilinde ilişki yaşadıktan 1 hafta sonra baktılar hiçbir şey çıkmadı idrar tahlilimede 6 hafta sonra baktılaridrar tahlilinde nasıl gebelik sonucu çıksın? hastaneler idrarda değil kan da gebeliğe bakarlar ve siz testi istemedikçe onu da yapmazlar.
Utandım vallaYani bu kadar atraksiyona gerek var mıydı? Eczaneden alınan gebelik testi her şeyi netlestirirdi.
Özellikle bakılmadığı sürece çıkmaz. Bthcg bakılması lazım çünküMerhaba sizlere birşey sormak istiyorum ben 1.5 ay önce ilişkiye girdim ve ilişkiden 18 gün sonra regl oldum ama gene şüphelendim bugün doktora mide ağrımdan gittim idrar yolllarıma baktırdım ama hamile şüphesi var demedim öylesine baktı bir nevi o idrar testinde çıkardı dimi istesemde istemesemde cevaplarsanız çok sevinirim:)
hamilelik için tahlil başka bir şey. onu istemiş olmanız lazım. ben grip oldum derseniz normal tahliller yapılır. gebelik hormonuna bakılmaz.Kan tahlilinde ilişki yaşadıktan 1 hafta sonra baktılar hiçbir şey çıkmadı idrar tahlilimede 6 hafta sonra baktılar
Yasin çok mu küçük ki?U
Utandım valla
Peki ilişki yaşadıktan sonra 18 gün sonra regl olmamhamilelik için tahlil başka bir şey. onu istemiş olmanız lazım. ben grip oldum derseniz normal tahliller yapılır. gebelik hormonuna bakılmaz.
sizin yaptığınız şuna benziyor boyunuzu ölçüyorsunuz, sonra boyum aynı o zaman kilo da almamışım diye yorum yapıyorsunuz
ben size hamilesiniz ya da degilsiniz demedim. o yaptırdığınız tahliller gebelikle ilgili değil dedim. azıcık cinsellik ve bedeninize ilgili bilgilenin de ondan sonra eyleme geçin.Peki ilişki yaşadıktan sonra 18 gün sonra regl olmam
Anladım teşekkür ederim benim bildiğinde çıkmasıydı kadın doğum uzmanı görse anlarmı diye kadin uzmanı tanıdığıma attım birdeben size hamilesiniz ya da degilsiniz demedim. o yaptırdığınız tahliller gebelikle ilgili değil dedim. azıcık cinsellik ve bedeninize ilgili bilgilenin de ondan sonra eyleme geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?