• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi hamile çıkartırmı?

ahnerede_vahnerede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
158
28
98
25
Merhaba sizlere birşey sormak istiyorum ben 1.5 ay önce ilişkiye girdim ve ilişkiden 18 gün sonra regl oldum ama gene şüphelendim bugün doktora mide ağrımdan gittim idrar yolllarıma baktırdım ama hamile şüphesi var demedim öylesine baktı bir nevi o idrar testinde çıkardı dimi istesemde istemesemde cevaplarsanız çok sevinirim:)

Hastanede idrardan değil kandan bakarlar. Ama değişen bir değer var da oradan anlar mı bilmem. Sanmıyorum.

Regl olmuşsun yahu işte daha nasıl bir belirtiye ihtiyaç duyuyorsun :KK70:
Bu kadar korkacaksan yapma dostum.
Gebeliği geç kalbine de zarar bak :KK66:

Ya o kadar korkutularki doktora gidip bahane sunup yaptırdım ki içim rahatlasın şimdi de sonuçları kadın doğum uzmanı olan tanıdığıma attım
Yani bu kadar atraksiyona gerek var mıydı? Eczaneden alınan gebelik testi her şeyi netlestirirdi.

Merhaba sizlere birşey sormak istiyorum ben 1.5 ay önce ilişkiye girdim ve ilişkiden 18 gün sonra regl oldum ama gene şüphelendim bugün doktora mide ağrımdan gittim idrar yolllarıma baktırdım ama hamile şüphesi var demedim öylesine baktı bir nevi o idrar testinde çıkardı dimi istesemde istemesemde cevaplarsanız çok sevinirim:)
idrar tahlilinde nasıl gebelik sonucu çıksın? hastaneler idrarda değil kan da gebeliğe bakarlar ve siz testi istemedikçe onu da yapmazlar.

Özellikle bakılmadığı sürece çıkmaz. Bthcg bakılması lazım çünkü

Kan tahlilinde ilişki yaşadıktan 1 hafta sonra baktılar hiçbir şey çıkmadı idrar tahlilimede 6 hafta sonra baktılar
hamilelik için tahlil başka bir şey. onu istemiş olmanız lazım. ben grip oldum derseniz normal tahliller yapılır. gebelik hormonuna bakılmaz.
sizin yaptığınız şuna benziyor boyunuzu ölçüyorsunuz, sonra boyum aynı o zaman kilo da almamışım diye yorum yapıyorsunuz

hamilelik için tahlil başka bir şey. onu istemiş olmanız lazım. ben grip oldum derseniz normal tahliller yapılır. gebelik hormonuna bakılmaz.
sizin yaptığınız şuna benziyor boyunuzu ölçüyorsunuz, sonra boyum aynı o zaman kilo da almamışım diye yorum yapıyorsunuz
Peki ilişki yaşadıktan sonra 18 gün sonra regl olmam

ben size hamilesiniz ya da degilsiniz demedim. o yaptırdığınız tahliller gebelikle ilgili değil dedim. azıcık cinsellik ve bedeninize ilgili bilgilenin de ondan sonra eyleme geçin.
Anladım teşekkür ederim benim bildiğinde çıkmasıydı kadın doğum uzmanı görse anlarmı diye kadin uzmanı tanıdığıma attım birde

Back