Merhaba,
Regl düzenim yılalrdır hep 3 gun geriye gelmektedir.
Dolayısı ile 21 de regl olmam gerekiyordu.Regl belirtilerinin hepsi vücüdümda olduğu için ha geldi ha gelecek diye hep bekledim.
Dün akşam içime bir heyecan düştü ve bir eczaneye girdim. Orada satılan en pahalı ürünü aldım.
miractech erken gebelik testi(15 tluzun bir paket)
İdrarımı 2 saat tuttum ve test yaptım.
T çizgisi pembemsi silik bir şekilde belirdi ekte size resmini gostermek istiyorum.
Eki Görüntüle 906947 Eki Görüntüle 906948 Eki Görüntüle 906947 Eki Görüntüle 906948
Hamile olmayı gerçekten istiyorum.
ikinci çizgi yaklasık 30 sn içinde belirdi
Teşekkürler
İnş. hamişsindir benimde aynı oldu insanın içine doğuyor gerçkten hamileymişim ama cnm tutmayla değilde sabah ilk idrarınla testi yap ben acile gibi beta hcg kantesti yaptırmıştım 422 çıkmıştı 2 haftalık hamileydim.
cok tesekkur ederim eşime kan tahlılı yaptırlım dedim 1 hafta daha gecsın umutlanmayalım dedi, içim içimi yiyor
Merhaba,
Regl düzenim yılalrdır hep 3 gun geriye gelmektedir.
Dolayısı ile 21 de regl olmam gerekiyordu.Regl belirtilerinin hepsi vücüdümda olduğu için ha geldi ha gelecek diye hep bekledim.
Dün akşam içime bir heyecan düştü ve bir eczaneye girdim. Orada satılan en pahalı ürünü aldım.
miractech erken gebelik testi(15 tluzun bir paket)
İdrarımı 2 saat tuttum ve test yaptım.
T çizgisi pembemsi silik bir şekilde belirdi ekte size resmini gostermek istiyorum.
Eki Görüntüle 906947 Eki Görüntüle 906948 Eki Görüntüle 906947 Eki Görüntüle 906948
Hamile olmayı gerçekten istiyorum.
ikinci çizgi yaklasık 30 sn içinde belirdi
Teşekkürler
canım bu teste göre hamilesin çünkü çizgi net olarak belli beklemene gerek yok bence kanda mutlaka çıkar.. gözün aydın allah ağlıklı bi evlat versin inşaallahhh
Canım bence kesin hamilesin bende adetim bir gün gçince yapmıştım ondan daha silik çıktı şuan hamileyim bir an önce kan testi yaptır derim nasıl dayanıyosun :))))
hayırlı olsun kesin hamilesin çok sevindim:emir_bebek_:
bana bilgi ver ne olur adetin geçiyomu ve bide ilaç kullanıyomuydun??
Canım bence kesin hamilesin bende adetim bir gün gçince yapmıştım ondan daha silik çıktı şuan hamileyim bir an önce kan testi yaptır derim nasıl dayanıyosun :))))
bhcg.:3224 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
adetimden 6 gün geçti deli gibi göğüslerim şiş ve dokunamayacağım derecede ağrıyor.adet olacağım diye düşünmüştüm ama olmadım..bel ağrısı kasıklarda ağrı gibi şeylerde var.dün gidip test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı bnde emin olamadığımdan köşeye koydum.akşam baktığımda 2.çizgi bariz kırmızıydı.bugun hafta sonu ve acık eczane bulamadım sizce hamile miyimdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?