• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Hakkında Yorumlarınız

boun

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
116
2
296
İstanbul
Merhaba,

Regl düzenim yılalrdır hep 3 gun geriye gelmektedir.
Dolayısı ile 21 de regl olmam gerekiyordu.Regl belirtilerinin hepsi vücüdümda olduğu için ha geldi ha gelecek diye hep bekledim.
Dün akşam içime bir heyecan düştü ve bir eczaneye girdim. Orada satılan en pahalı ürünü aldım.

miractech erken gebelik testi(15 tluzun bir paket)

İdrarımı 2 saat tuttum ve test yaptım.
T çizgisi pembemsi silik bir şekilde belirdi ekte size resmini gostermek istiyorum.

$photo (1).jpg $photo.jpg $photo (1).jpg $photo.jpg

Hamile olmayı gerçekten istiyorum.

ikinci çizgi yaklasık 30 sn içinde belirdi

Teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba,

Dolayısı ile 21 de regl olmam gerekiyordu.Regl belirtilerinin hepsi vücüdümda olduğu için ha geldi ha gelecek diye hep bekledim.
Dün akşam içime bir heyecan düştü ve bir eczaneye girdim. Orada satılan en pahalı ürünü aldım.

T çizgisi pembemsi silik bir şekilde belirdi ekte size resmini gostermek istiyorum.

Eki Görüntüle 906947 Eki Görüntüle 906948 Eki Görüntüle 906947 Eki Görüntüle 906948

Teşekkürler

İnş. hamişsindir benimde aynı oldu insanın içine doğuyor gerçkten hamileymişim ama cnm tutmayla değilde sabah ilk idrarınla testi yap ben acile gibi beta hcg kantesti yaptırmıştım 422 çıkmıştı 2 haftalık hamileydim.

İnş. hamişsindir benimde aynı oldu insanın içine doğuyor gerçkten hamileymişim ama cnm tutmayla değilde sabah ilk idrarınla testi yap ben acile gibi beta hcg kantesti yaptırmıştım 422 çıkmıştı 2 haftalık hamileydim.

cok tesekkur ederim eşime kan tahlılı yaptırlım dedim 1 hafta daha gecsın umutlanmayalım dedi, içim içimi yiyor

cok tesekkur ederim eşime kan tahlılı yaptırlım dedim 1 hafta daha gecsın umutlanmayalım dedi, içim içimi yiyor

Eşine söylemeden gizlice yaptır onada süpriz yapmış olursun sonuç 1 saatte cıkıyor erken öğrenmen daha iyi folik asite başla hemen ben vitamin eksikliğinden bebeğimi kaybettm 1.5 ay önce

Merhaba,

Eki Görüntüle 906947 Eki Görüntüle 906948 Eki Görüntüle 906947 Eki Görüntüle 906948

Teşekkürler

canım bu teste göre hamilesin çünkü çizgi net olarak belli beklemene gerek yok bence kanda mutlaka çıkar.. gözün aydın allah ağlıklı bi evlat versin inşaallahhh

Canım bence kesin hamilesin bende adetim bir gün gçince yapmıştım ondan daha silik çıktı şuan hamileyim bir an önce kan testi yaptır derim nasıl dayanıyosun :))))

Canım bence kesin hamilesin bende adetim bir gün gçince yapmıştım ondan daha silik çıktı şuan hamileyim bir an önce kan testi yaptır derim nasıl dayanıyosun :))))

işyerindeyim izin alıp dikkat cekmek istemiyorum. aksam kan alan bir yer bulursam yaptıracagım

Benim de basima aynisi geldi buyuk ihtimal hamilesin ben 3 defa test yaptim ilkini beceremedim cope attim 2.kez yaptigim da boyle cikmisti ayni 30sn icinde falan cikti bende negatif zannettim cope attim aradan 4 gun gectikten sonra bi daha yaptim ayni bu sekil cikti yine bu sefer ablama telde goruntulu gorusmede gosterdim hamilesin dedi. Ben ikna olamadim komsuma gosterdim o da ilk bakmada hamile oldugumu soyledi. Sonra kan tahlili yaptirdim kesin hamileligim cikti. Biraz uzattim neyse

hayırlı olsun kesin hamilesin çok sevindim:emir_bebek_:
bana bilgi ver ne olur adetin geçiyomu ve bide ilaç kullanıyomuydun??

adetimden 6 gün geçti deli gibi göğüslerim şiş ve dokunamayacağım derecede ağrıyor.adet olacağım diye düşünmüştüm ama olmadım..bel ağrısı kasıklarda ağrı gibi şeylerde var.dün gidip test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı bnde emin olamadığımdan köşeye koydum.akşam baktığımda 2.çizgi bariz kırmızıydı.bugun hafta sonu ve acık eczane bulamadım sizce hamile miyimdir?

adetimden 6 gün geçti deli gibi göğüslerim şiş ve dokunamayacağım derecede ağrıyor.adet olacağım diye düşünmüştüm ama olmadım..bel ağrısı kasıklarda ağrı gibi şeylerde var.dün gidip test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı bnde emin olamadığımdan köşeye koydum.akşam baktığımda 2.çizgi bariz kırmızıydı.bugun hafta sonu ve acık eczane bulamadım sizce hamile miyimdir?

merhaba

benım de cizgim ilten sılıktı ve hamıle oldugumu ogrendım bence sizin de olma ihtimalınız var
bet hcgnizi mutlaka oltrurun guzel haberler5ınızı beklıyoruz

Back