• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi çift çizgi ama kan testi negatif

gulsumgk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
114
40
13
27
Arkadaşlar tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?
Hamilelik belirtilerim vardı test yaptım hemde 2 tane...silik çizgi çıktı ikisindede. Birini akşam yaptım birini sabah ilk idrarla. Hastaneye gidip kan verdim ama sonuç negatif. Hamilelikten şüphelenince test yapıyorum negatif çıkınca sanki bütün belirtiler yok oluyor. Psikolojik miş diyip geçiyorum. Ama bu sefer geçmiyor hele göğüslerimin şişmesi ve ağrısı hala devam ediyor.İdrardaki silik çizgiyemi inanayım kandaki 1.20 ye mi

Bu ay benimde âdetim 4 gün geçti idrar testi yaptın çift çizgi çıktı 1 hafta bekleyip iki kez kan testi yaptırdım ikiside negatif çıktı çok üzüldüm :(

Bu ay benimde âdetim 4 gün geçti idrar testi yaptın çift çizgi çıktı 1 hafta bekleyip iki kez kan testi yaptırdım ikiside negatif çıktı çok üzüldüm :KK43:
Şimdi benm bugün olmam lazımdı olmadım bakalım bekliyorum bende kanda çıkmadı ama. Varmı sizde bi gelişme

Arkadaşlar tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?
Hamilelik belirtilerim vardı test yaptım hemde 2 tane...silik çizgi çıktı ikisindede. Birini akşam yaptım birini sabah ilk idrarla. Hastaneye gidip kan verdim ama sonuç negatif. Hamilelikten şüphelenince test yapıyorum negatif çıkınca sanki bütün belirtiler yok oluyor. Psikolojik miş diyip geçiyorum. Ama bu sefer geçmiyor hele göğüslerimin şişmesi ve ağrısı hala devam ediyor.İdrardaki silik çizgiyemi inanayım kandaki 1.20 ye mi
Negatif cikip pozitif olma ihtimali cokta bu sekilde ilk defa duyuyorum. Bikac gun sonra adet olmaz isen kan tahlili tekrar yaptir derim

acaba hamilemiyiz sizde de kahve rengi akıntı oldu mu üç gün falan çok sıvı ama birde kabizlik
Evet kahverengi akıntı oldu 1 hafta sürdü şuan yok adet te yok 4.günde bitiyor hamilelik belirtiside kalmadı göğüs ağrısı dışında hiçbişey yok

Negatif cikip pozitif olma ihtimali cokta bu sekilde ilk defa duyuyorum. Bikac gun sonra adet olmaz isen kan tahlili tekrar yaptir derim
O kadar çok test ve tahlil yaptırdım ki artık hadi hastaneye gidelim demeye çekiniyorum :oops: net 10 gün geçsin istiyorum teşekkür ederim cevabınz için :KK54:

Benim reglme 4 gün Varken yani dün idrar testi yaptım pozitif çktı Dedimki kanla pekiştireyim bu sabah 3 gün var reglme kan testi negatif çıktı hemde yani 0,02 hemde baya düşük.. Kasıklarm ağrıyor mide hassasiyeti var göğüsleri şiş ve acıyor.. Ben hiç anlamadım bu işi.. Belirti ve idrar pozitif kan negatif.. Kızlar süreçlerinizi sık sık yazarsanız bizde kan testi yanılma ihtimalini öğrenmiş oluruz

Benim reglme 4 gün Varken yani dün idrar testi yaptım pozitif çktı Dedimki kanla pekiştireyim bu sabah 3 gün var reglme kan testi negatif çıktı hemde yani 0,02 hemde baya düşük.. Kasıklarm ağrıyor mide hassasiyeti var göğüsleri şiş ve acıyor.. Ben hiç anlamadım bu işi.. Belirti ve idrar pozitif kan negatif.. Kızlar süreçlerinizi sık sık yazarsanız bizde kan testi yanılma ihtimalini öğrenmiş oluruz
Hemen hemen aynı durumlar yaşamışız. Benim 5 gün geçti Korkuyorum test yapmaya. Kanda çıkmadı ya umutlarım azaldı. İnşallah vardır inşallah hamileyizdir birimizden biri hamile çıksın hepimize umut olsun :emir_bebek:

Back