• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testi bir pozitif bir negatif fotoğrafa bi bakar mısınız ve sizce??

catie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
110
1
26
Eskişehir
mrb arkadaşlar beklenen adetimin tarihi 11.09. yani 3 gün sonra ben 7 sinde test yaptım fotodaki gibi 2 çizgi çıktı. çizgi fotodakinden daha koyu renkte. $070920121464.jpg ancak bu sabah yani 1 gün geçince tekrar test yaptım bu defa negatif çıktı. kafam karıştı her anne adayı gibi ben de merak ediyorum çok fazla

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar beklenen adetimin tarihi 11.09. yani 3 gün sonra ben 7 sinde test yaptım fotodaki gibi 2 çizgi çıktı. çizgi fotodakinden daha koyu renkte. Eki Görüntüle 506032 ancak bu sabah yani 1 gün geçince tekrar test yaptım bu defa negatif çıktı. kafam karıştı her anne adayı gibi ben de merak ediyorum çok fazla

Canım bende adetıme 2 gun kala yapmıştım test silik çıkmıştı biraz.Kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim.Bence pzt gidip bi kan testi yaptır.:1:

Bence kan testi yaptır en doğru sonucu o verir sana :)).... Benimde adet,me tam 6 gün var... Hiç bir belirtim yok sadece ateşim sanki biraz var yada bana öle geliyor :)))...

canım bence bi iki gün daha sık disini sonra bi kan testi yaptır saglık ocakları bile yapıo kesin sonucu alırsın inşallah hamişsindir :)

pozitiften negatife dönmesi biyokimyyasal gebelik nedeniyle olmuş olabilir.
bence de 2-3 gün sonra idrar testini tekrarla
inşallah hamişsindir canm

Back