• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi 1 gün sonra pozitifsee

inci-zehram

Tırtıldan kelebeğe (b:71 h:60)
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
466
805
103
Hayırlı geceler ,
Beklenen adete 3gün kala belirtilerimden şüphelenip test yaptım 10 dakika sonra baktım negatif çokta incelemeden kaldırdım.. Evdeki yaramaz canıma okuyor.. Ertesi gün aklıma geldi atmadım bakayım dedim.. Silik bi çizgi ,biliyorum yarım saat sonraki sonuçlar geçerli değil ama kızım da 9 ay (hamile kalmaya çalışırken) boyunca hep test yaptım bu durumla ilk kez karşılaştım yarın bat günüm resim ekliyorum kızım 16 aylık anne sütü alıyor bu ay korumadım
teşekkürler

edit: resim hata veriyor, bildiğiniz ince pembe bir çizgi var net belli oluyor

resim
Screenshot_20180401-013429.png
Screenshot_20180401-013429.png

Büyük ihtimal hamilesin.benimde ilk cocugumda adet günü test yapmıştım cikmamisti kenara koyup dışarı çıktım 5-6,saat sonra geldiğimde ikinci çizgi aynen böyle hayalet bir çizgi gibi çıkmıştı.

Büyük ihtimal hamilesin.benimde ilk cocugumda adet günü test yapmıştım cikmamisti kenara koyup dışarı çıktım 5-6,saat sonra geldiğimde ikinci çizgi aynen böyle hayalet bir çizgi gibi çıkmıştı.
hayırlısı olsun inşallah, yarın da olmazsam test yapicam bakalım başka başına gelen var mı
buradan atarım yeni testi fikir olur herkes e

Ben de aynı şekilde 1 kaç saat sonra ikinci çizgi silik oldu. Bence buna itibar etme. Ben de oyle düşündüm hamileyim zannettim. Ama adet oldum. Geçersiz test

hayırlısı olsun inşallah, yarın da olmazsam test yapicam bakalım başka başına gelen var mı
buradan atarım yeni testi fikir olur herkes e
Canımm aynısı gecen ay bana oldu hemde yarım saat sinra değil 15 dk sonra gördüm iki cizgiyi amz malesef sonuc yanlış tı adet oldum testi tekrar etmelisin ;)

Canımm aynısı gecen ay bana oldu hemde yarım saat sinra değil 15 dk sonra gördüm iki cizgiyi amz malesef sonuc yanlış tı adet oldum testi tekrar etmelisin :KK66:
akşam yapsam mı , bilemedim çıkmazsa verdiğim paraya üzülüyorum artık
bu şekilde test sizinde mi böyleydi

Eklentiler

• IMG-20180401-WA0003.jpeg
    IMG-20180401-WA0003.jpeg
    18,9 KB · Görüntüleme: 242
akşam yapsam mı , bilemedim çıkmazsa verdiğim paraya üzülüyorum artık
bu şekilde test sizinde mi böyleydi
Evet boyleydi ama işte cok bekledigindenmi bilmem sonuç negatifmiş ama eger pozitifse zaten çiginin hemen belirginleşmesi gerek

bugün takvime gecikme 1
yarında olmazsa test yapicam belim kasıklarım ve bacağım ağrıyo adete de benziyor bakalım yarına kadar ne olacak :KK17:

bugün takvime gecikme 1
yarında olmazsa test yapicam belim kasıklarım ve bacağım ağrıyo adete de benziyor bakalım yarına kadar ne olacak :KK17:
Hamilelik de adet olcakmıs gibi agrilar oluyomuş zaten belkide hamilesindir ay inşallah hamilesindir canm haber ver mutlaka

Hamilelik de adet olcakmıs gibi agrilar oluyomuş zaten belkide hamilesindir ay inşallah hamilesindir canm haber ver mutlaka
çok sağolun hayırlısı olsun yaşadığım kötü bi olay sonucu istedim hamile kalmayı 2kere korumadık rabbim herşeyi bilen planım da hiç yoktu aslında kızım 16aylık

• eveeeett dayanamadım ve testi tekrar ettim özelikle başında bekledim
  • ne diyorsunuz ilk 10.dakika

Eklentiler

• IMG-20180402-WA0013.jpg
    IMG-20180402-WA0013.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 267
kuruyunca tekrar çekicem bi tez daha çürüdü galiba

Eklentiler

• IMG-20180402-WA0003.jpg
    IMG-20180402-WA0003.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 237
kuruyunca tekrar çekicem bi tez daha çürüdü galiba
Var canim ama beta cok düşük o yuzden çizgi net degil yani yeni bir gebelik Ben 3 gun kala test yapmıştım boyle cikmisti .2 gun sonra beta 86 çıkmıştı. Seninki de tahmini 50_100 arasidir diye düşünüyorum .Acilde 1 saatte ogrenebilirsin .Hayirli olsun .

ayy inş gerçekten çok değişik hiç aklımda yokken rabbim kalbimi ısındırdı. Kızım 16 aylık inş çok zorlanmam
seninde niyetindeki versin rabbim inşallah
Aminn inşallah canm merak etme ikisi beraber büyür giderler benim kizım 2 yaşındaydı ikiz erkek kardeşleri oldu şimdi büyüdüler de hepsi bi tane daha istiyor eşim zaman akıp geçiyor tadını çıkar ;)

Back