- 11 Mart 2019
- 139
- 67
- 13
- 35
- Konu Sahibi Cennethurmam
-
Canım oğlumda gerçekten çok çay içiyordum ama yeşilimsi bi renkti. Kızımda çaydan tiksindim ama çok su içiyodum onda da koyu turuncumsuydu. Yüzde yüz olmasa da büyük ihtimal çıkıyor gibiÇok cay icen birininki hep sari turuncu cikar. Çok mantikli gelnedi bana
Canım halam yıllardır bu şekil tahmin ediyormuş herkesinkini çoğu doğru çıkıyormuş zaten ondan duydum bende. Bende tuttu bakalım bunda da tutacak mı 10 güne öğrenirim cinsiyeti.Ben de ilk defa duydum ve bana da mantiksiz geldi.Idrar rengi vucuttaki su alimina ya da enfeksiyona gore degisen bir sey diye biliyorum.Ben genelde idrarimi bunu ogrenmek icin kontrol ediyorum.Tesaduf olmus olabilir.
Sağlıcakla kucağına al canım.. Bende 10 güne öğrenirim inşallah, 3.bebek olmasına rağmen çok merak ediyorumkızımda koyu sarıydı su içsem bile simdi erkek bebeğe hamileyim açık sarı
Canım rengi yeşilimsiyse erkektir koyu olsa bile yeşilimsi olabiliyorBenimde ogullarimda koyu sariydi simdi acik sari saha belli degil
Bu seferki acik bulanik sari bilmiyorum artik ne cikacakCanım rengi yeşilimsiyse erkektir koyu olsa bile yeşilimsi olabiliyor
Canım halam yıllardır bu şekil tahmin ediyormuş herkesinkini çoğu doğru çıkıyormuş zaten ondan duydum bende. Bende tuttu bakalım bunda da tutacak mı 10 güne öğrenirim cinsiyeti.
ErkekCinsiyeti nedir bebeginizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?