- 2 Mayıs 2024
- 628
- 220
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki test bozuktu canım net sonucu veren kandırBugün test yaptım hemen ikinci çizgi çıktı kan verdim hastanede şimdi baktım 1.20 çıkmış test bozukmuydu acaba adetim 2 gün gecikti sol kasık ağrım var günlerdir şüphelenip test yapmıştım ama yünr hüsran sanırımeğer varsa sonra yükselir mi acaba
2 gün gecikti zaten o yüzden şüphelendim5 gün boyunca gittikçe koyulasan testle karşılaştım geçen ay tam gününde regli oldum oyuzden çok inanmayın testlere zamanı geçince kan verin hep ben öyle yapmayı düşünüyorum artık
Doğru diyosunuz bende yükselirmi acaba diye düşünüyordumDemek ki test bozuktu canım net sonucu veren kandır
İstersen 5 gün sonra tekrar kan verDoğru diyosunuz bende yükselirmi acaba diye düşünüyordum
Adet olmazsam tekrar veririm inşallah vardır çünkü adet belirtim de hiç yokİstersen 5 gün sonra tekrar kan ver
O zamana kadar ağır kaldırma güzelce beslen bakalım sonuç ne çıkacakAdet olmazsam tekrar veririm inşallah vardır çünkü adet belirtim de hiç yok
Tamam çok teşekkür ederimO zamana kadar ağır kaldırma güzelce beslen bakalım sonuç ne çıkacak
Son durumun nedir acaba bugün bende seninle aynı durumdayım canım merak ettimTamam çok teşekkür ederim
HamileymişimSon durumun nedir acaba bugün bende seninle aynı durumdayım canım merak ettim
Tebrik ederim canım sağ Salim kucağına alırsın umarımHamileymişim
Amin inşallah teşekkür ederimTebrik ederim canım sağ Salim kucağına alırsın umarım
Ne zaman öğrendin canım bende idrar da pozitif gördüm 3 farklı testle kan verdim 0.1 çıktıBugün test yaptım hemen ikinci çizgi çıktı kan verdim hastanede şimdi baktım 1.20 çıkmış test bozukmuydu acaba adetim 2 gün gecikti sol kasık ağrım var günlerdir şüphelenip test yapmıştım ama yünr hüsran sanırımeğer varsa sonra yükselir mi acaba
Ben 2. Gün evde test yaptım çok silik çizgi gördüm o gün 1.20 çıktı adet olmayınca 5. Gün eşimin ısrarıyla tekrar evde yaptım daha belirgin çıktı sabahı test verdim bu sefer pozitifti geç döllenmeNe zaman öğrendin canım bende idrar da pozitif gördüm 3 farklı testle kan verdim 0.1 çıktı
merhaba aynı durumu yaşıyorum bugün sizce yükselir mi kandaBugün test yaptım hemen ikinci çizgi çıktı kan verdim hastanede şimdi baktım 1.20 çıkmış test bozukmuydu acaba adetim 2 gün gecikti sol kasık ağrım var günlerdir şüphelenip test yapmıştım ama yünr hüsran sanırımeğer varsa sonra yükselir mi acaba
Yani bilemiyorum inşallah yükselirmerhaba aynı durumu yaşıyorum bugün sizce yükselir mi kanda
Testte hemen çizgi mi çıktı sizindemerhaba aynı durumu yaşıyorum bugün sizce yükselir mi kanda
benim 5/10 dk içinde çıktı silik şekilde ama bir gün önce yaptığımda direk negatiftiTestte hemen çizgi mi çıktı sizinde
Bekleyin bakalım inşallah vardır ben hiç önceden silikte olsa görmediğim için heyecanlanmıştımbenim 5/10 dk içinde çıktı silik şekilde ama bir gün önce yaptığımda direk negatifti