• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar pozitif kan negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ilemazra

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
49
22
8
26
Bugün 5 test yaptım farklı markalarda pozitif çıktı adetime 3 gün var ama direk kan vermeye gittim 2.40 çıktı nasıl böyle bişey oluyor yardım edinn

Kimyasal gebelik olabilir. Birkaç güne adet gelirse öyledir. Veya idrar testleri hatalıdır.

Bugün 5 test yaptım farklı markalarda pozitif çıktı adetime 3 gün var ama direk kan vermeye gittim 2.40 çıktı nasıl böyle bişey oluyor yardım edinn
Bişi yok erken bakmışsın 2 gün sonra tekrarla büyük ihtimalle artmış olcak. Yine de çok ümitlenmeyin ama büyük ihtimalle erken baktığın için düşük çıktı. Bende de bi kaç kere oldu hamileydim hepsi sonradan yükseldi

Bişi yok erken bakmışsın 2 gün sonra tekrarla büyük ihtimalle artmış olcak. Yine de çok ümitlenmeyin ama büyük ihtimalle erken baktığın için düşük çıktı. Bende de bi kaç kere oldu hamileydim hepsi sonradan yükseldi
İnsAllah ya

Benimde 2.30 çıkmıştı. 3-4 gün sonra yaptırdığım da hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok erken sanırım yükselebilir. Adetiniz gecikince tekrar yapıtırın bence

Back
X