- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Kan sonucunda hata olur mu kiCanım inşallah kan sonucunda hata vardır..ama idrar testleri maalesef sahte pozitifte gösterebiliyor ..
Hangi marka test yaptın canım kaçıncı gününKan sonucunda hata olur mu kiçok üzgünüm yaa
Laboquick canim. Yumurtlamadan sonra 13.gunumHangi marka test yaptın canım kaçıncı günün
İnş vardır csnım kanda bi aksilik olmuşturLaboquick canim. Yumurtlamadan sonra 13.gunum
İnşallah canım ya yarın ilk idrarimla tekrar yapicamİnş vardır csnım kanda bi aksilik olmuştur
laboquick belkide güvendiğim tek test sasirdim.ne ovu testinde ne idrarda asla yaniltmadi beni umarım kan testi yanlıştır .Laboquick canim. Yumurtlamadan sonra 13.gunum
Aynen bende o markaya çok guveniyordum. Ovu testinde hiç yanıltmadi beni .. ama oluyormuş demekkilaboquick belkide güvendiğim tek test sasirdim.ne ovu testinde ne idrarda asla yaniltmadi beni umarım kan testi yanlıştır .
Çizgi sonradan falan çıkmadı dimi ?Benimde basima gelmisti ben bi kere idrar yapmistim sadece kanda negatfi gorunce bida yapamadim((
Yok canm cikmadi bida iste yapamadim sinra 10 gun sonra flanmi neydi hastalanmistim ama hastanede bi kadin agladimi gordu onunda basina gelmis seninki gbi kanda negatif idrar pozitif cikiomis 1 hafta sonra kandada poztif cikti belki senjnkide oyle olur demisti benmki olmadi ama garip geldi tam tersi olir ya genelde once kana sonra idrara gecer ama bu kadinda once idrar sonra kana gecmjs tuaftiÇizgi sonradan falan çıkmadı dimi ?
Allah Allah tuhafmis gerçekten.. inşallah benimki de öyle olur :) böyle tuhaflliklar beni bulur mu bilmemYok canm cikmadi bida iste yapamadim sinra 10 gun sonra flanmi neydi hastalanmistim ama hastanede bi kadin agladimi gordu onunda basina gelmis seninki gbi kanda negatif idrar pozitif cikiomis 1 hafta sonra kandada poztif cikti belki senjnkide oyle olur demisti benmki olmadi ama garip geldi tam tersi olir ya genelde once kana sonra idrara gecer ama bu kadinda once idrar sonra kana gecmjs tuafti
Insallah canim benim simdi bi kizim var asilamayla.hamile kaldim bende 4Allah Allah tuhafmis gerçekten.. inşallah benimki de öyle olur :) böyle tuhaflliklar beni bulur mu bilmem
Banadq aynısı oldu belki test bozuk bilemedim cevabını bende bulamadımYarın adet günüm. Bu sabah test yaptım resmen pozitif çıktı. Heyecanlandım tabiki 10dk sonra birsuru su içerek yine test yaptım biraz daha silik çıktı. Hemen kan testine koştum. Ve kan değerim 0.0 NEGATİF.
Bu nasıl olur başına böyle birşey gelen varmı ?
Üstteki resimdeki ilk 5dk da çıktı. Alttaki de kurumuş hali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?