• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar pozitif, kan negatif. Bu nasıl olur? (Resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Refik-i hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1.270
985
123
Yarın adet günüm. Bu sabah test yaptım resmen pozitif çıktı. Heyecanlandım tabiki 10dk sonra birsuru su içerek yine test yaptım biraz daha silik çıktı. Hemen kan testine koştum. Ve kan değerim 0.0 NEGATİF.
Bu nasıl olur başına böyle birşey gelen varmı ?

Üstteki resimdeki ilk 5dk da çıktı. Alttaki de kurumuş hali...

Eklentiler

• PicsArt_11-07-07.12.03.jpg
    PicsArt_11-07-07.12.03.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 463
Kuzum gerçekten çok ilginç nasıl kanda negatif kan makinelerimi bozuk keşke bunlarıda doktora gosterseydin

Bazı gebelik testleri malesef pozitif çıkıyor gebelik yoksa bile benimde olmuştu bir zamanlar ..kan testi negatifti.

Canım inşallah kan sonucunda hata vardır..ama idrar testleri maalesef sahte pozitifte gösterebiliyor ..

İlk defa böyle birşey başıma geliyor ya.. hani testi evire çevire görebildiğim bir çizgi değil nasıl olur hala şaşkınim...

Çizgi sonradan falan çıkmadı dimi ?
Yok canm cikmadi bida iste yapamadim sinra 10 gun sonra flanmi neydi hastalanmistim ama hastanede bi kadin agladimi gordu onunda basina gelmis seninki gbi kanda negatif idrar pozitif cikiomis 1 hafta sonra kandada poztif cikti belki senjnkide oyle olur demisti benmki olmadi ama garip geldi tam tersi olir ya genelde once kana sonra idrara gecer ama bu kadinda once idrar sonra kana gecmjs tuafti

Yok canm cikmadi bida iste yapamadim sinra 10 gun sonra flanmi neydi hastalanmistim ama hastanede bi kadin agladimi gordu onunda basina gelmis seninki gbi kanda negatif idrar pozitif cikiomis 1 hafta sonra kandada poztif cikti belki senjnkide oyle olur demisti benmki olmadi ama garip geldi tam tersi olir ya genelde once kana sonra idrara gecer ama bu kadinda once idrar sonra kana gecmjs tuafti
Allah Allah tuhafmis gerçekten.. inşallah benimki de öyle olur :) böyle tuhaflliklar beni bulur mu bilmem :D

Yarın adet günüm. Bu sabah test yaptım resmen pozitif çıktı. Heyecanlandım tabiki 10dk sonra birsuru su içerek yine test yaptım biraz daha silik çıktı. Hemen kan testine koştum. Ve kan değerim 0.0 NEGATİF.
Bu nasıl olur başına böyle birşey gelen varmı ?

Üstteki resimdeki ilk 5dk da çıktı. Alttaki de kurumuş hali...
Banadq aynısı oldu belki test bozuk bilemedim cevabını bende bulamadım

Back