• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar kültürü üreme

diloo343434

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
34
4
6
26
Merhaba 18+3 gebeyim fakat hamilelik başından beri enfeksiyonum var 14 gün hastanede yattım antibiyotik tedavisi gördüm şuan tekrar idrar kültürü yapıldı üreme olduğu görünmüş bu durumu yaşayan var mı önerisi olan varmı

Yoğurt, kefir ve bol su tüket. Bu üçü ilaçtan daha etkili inan. Aynı zamanda sarımsak… antibiyotik verir muhtemelen kuzum. Çok geçmiş olsun

Merhaba 18+3 gebeyim fakat hamilelik başından beri enfeksiyonum var 14 gün hastanede yattım antibiyotik tedavisi gördüm şuan tekrar idrar kültürü yapıldı üreme olduğu görünmüş bu durumu yaşayan var mı önerisi olan varmı
Sekerli, kompleks karbonhidratli gidalardan uzak durmak da enfeksiyonu vucuttan arindirir. Ayrica tuvalet temizliginize cok dikkat edin, iyice suyla temizlendikten sonra önden arkaya dogdu silinin, hergun mutlaka ic camasiri değiştirin, ic camasirlarinizi da mutlaka sicak suda yıkayın.

Doktorunuzun verdigi antibiyotik tedavisini asla aksatmayin, kutu bitecek diyorsa bitirin. Bagisikligi destekleyen vitaminler tavsiye ettiyse onlari da mutlaka tuketin.

Cok gecmis olsun, Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin.

Back