- Konu Sahibi Nurcan5635
Birgün adetim gecikti ve sağlık ocağında verdiğim kandan sonra gebelik testi yaptırdım iki belirgin kırmızı çizgi çıktı acaba sonuç ne kadar doğru olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirgin çıkmışsa hamilesin inşallahBirgün adetim gecikti ve sağlık ocağında verdiğim kandan sonra gebelik testi yaptırdım iki belirgin kırmızı çizgi çıktı acaba sonuç ne kadar doğru olabilir
☺ bugunde yaptim 2 teste ayni çıktı dediginiz bel sırt ağrıları var bende birazda karında ara ara bir ağrı hissi hassasiyet az kendini gösteriyor göğuslerde gecen 6 ay önce ilk gebeligim 3 haftalıkken dusukle sonlandigi için ya buda yanlış sonuç ise diyerek enin olamıyordum. Teşekkürler verdiğiniz bilgi içinHamilesin canım.
Gözünaydın..
Evet her iki idrar testindede aşırı belirgin net gözüküyorbelirgin çıkmışsa hamilesin inşallah
bi atabilirmisinEvet her iki idrar testindede aşırı belirgin net gözüküyor
Ay ne güzel inşallah bu sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın Bebişini inşallah☺ bugunde yaptim 2 teste ayni çıktı dediginiz bel sırt ağrıları var bende birazda karında ara ara bir ağrı hissi hassasiyet az kendini gösteriyor göğuslerde gecen 6 ay önce ilk gebeligim 3 haftalıkken dusukle sonlandigi için ya buda yanlış sonuç ise diyerek enin olamıyordum. Teşekkürler verdiğiniz bilgi için
KaAy ne güzel inşallah bu sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın Bebişini inşallah
Ay ne güzel inşallah bu sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın Bebişini inşallah
Kan testim çıktı 729.7 çıktı bu kaç haftalık olabilir bilgisi olan var miHamilesin canım.
Gözünaydın..
Ufak daha canımKan testim çıktı 729.7 çıktı bu kaç haftalık olabilir bilgisi olan var mi
Tahminen 3hafta :)Kan testim çıktı 729.7 çıktı bu kaç haftalık olabilir bilgisi olan var mi
Doktora sordumda kaç hafta diye bana daha bir hafta bile değil dedi ondan kafam karıştı anlamadim cok teşekkürlerTahminen 3hafta :)
Aslında bana yokmuş gibi davrandı Doktor kaç haftalık diye soruncada bana bir hafta b8le dehil dedi gecen gebeligim de 21.78 iken sonlandi düşük le daha başında dikkat etömek için sordum bana sanki gebelik yok gibi ilaç verdi on kadar kullan gel eger ki kanaman olursa hiç gelme gebe değilsin deyip kan sonucumu bile vermedi bana veremem deyip gönderdi aslında beni bilgilendirmesi gerekirdi var ise dikkat et deyip uyarması gerektiği yerde hiç bilgi vermedi nerede iseUfak daha canım
Söylemediler mi
Kaç gün gecikti reglinAslında bana yokmuş gibi davrandı Doktor kaç haftalık diye soruncada bana bir hafta b8le dehil dedi gecen gebeligim de 21.78 iken sonlandi düşük le daha başında dikkat etömek için sordum bana sanki gebelik yok gibi ilaç verdi on kadar kullan gel eger ki kanaman olursa hiç gelme gebe değilsin deyip kan sonucumu bile vermedi bana veremem deyip gönderdi aslında beni bilgilendirmesi gerekirdi var ise dikkat et deyip uyarması gerektiği yerde hiç bilgi vermedi nerede ise
Bence verilen hiç bir ilacı içme ve başka bir doktora gitAslında bana yokmuş gibi davrandı Doktor kaç haftalık diye soruncada bana bir hafta b8le dehil dedi gecen gebeligim de 21.78 iken sonlandi düşük le daha başında dikkat etömek için sordum bana sanki gebelik yok gibi ilaç verdi on kadar kullan gel eger ki kanaman olursa hiç gelme gebe değilsin deyip kan sonucumu bile vermedi bana veremem deyip gönderdi aslında beni bilgilendirmesi gerekirdi var ise dikkat et deyip uyarması gerektiği yerde hiç bilgi vermedi nerede ise
Değerin 10binlerde değil mi? :)Doktora sordumda kaç hafta diye bana daha bir hafta bile değil dedi ondan kafam karıştı anlamadim cok teşekkürler
Bu günle 3 gün gecikti son adet günüm 29 mart bende öyle yapacam bir dövmediği kaldı beni aslında fark ettim hastayı takmadiginiKaç gün gecikti reglin
Ve en son tarihin neydi canım
Doktorunu değiştir bence çok ilgisiz geldi
Değer 729.7Değerin 10binlerde değil mi? :)
Tahminen 3hafta oluyor işte :)
Ah, başka konu ile karıştırmış olmalıyımDeğer 729.7
Işte doktorra kızdığım nokta insan sonucu söyler ve dikkat etmesi için uyarır yok hiç takmıyor hastayı yeni doktor bakacam kendimeAh, başka konu ile karıştırmış olmalıyım
O halde 1-2haftalıktır