- 16 Temmuz 2022
- 125
- 21
- 18
- 25
- Konu Sahibi Merve Aktas
-
Teşekkür ederim tavsiyen için bunu deniycem hani o kadar aciyor ki ilişkiye bile dayanamıyorum artikTavsiyem çok ilkel gelebilir ama ben bu yöntemle kendi kendimi tedavi etmiştim. Hem de o kadar süre ilaç kullanmama rağmen bu şekilde kısa sürede iyileşmiştim. Kaynar suyu kovaya doldurun içine maydanoz doldurun ve çubukla ya da kaşıkla falan çevirin biraz iyice özleşsin. Su soğumadan üzerinde oturun kovanın. Hakikaten ben çok faydasını gördüm rahatladım tavsiye ederim.
Şirketinde deniyorum ama işe yaramiyorWc'de, sirkeli (dayanabilceğin kadar) sıcak suyla yıkamayı da tavsiye ediyorum
Ben civanperçemiyle bayağı azalttım enfeksiyonumu.Antibiyotikler işe yaramıyor gerçekten.İlişki içinde viaxi kayganlaştırıcı tavsiye ederim.Merhaba kizlar bnde idrar enfeksiyonu var hastaneye gittiğimde yoğun enfeksiyonun oldugunu söylediler bana antibiyotik ilaçlar yazdı ama fayda vermedi bide eşimle ilişkiye giremiyorum aşırı ağrı ve yanma var bide aşırı derece kaşıniyor dayanılacak gibi degil bundan nasıl kurtulurum doğal yollarla deneyen varmi
Enfeksiyondan kurtulursun kayganlastiriciya gerek olmaz diyorumBen civanperçemiyle bayağı azalttım enfeksiyonumu.Antibiyotikler işe yaramıyor gerçekten.İlişki içinde viaxi kayganlaştırıcı tavsiye ederim.
Bide civanpercemi ni nasıl kullandinizBen civanperçemiyle bayağı azalttım enfeksiyonumu.Antibiyotikler işe yaramıyor gerçekten.İlişki içinde viaxi kayganlaştırıcı tavsiye ederim.
Adet başladığı gibi sabah ve akşam 1 fincan şeklinde kullanıyorum 10 gün kadar.Bide civanpercemi ni nasıl kullandiniz
Teşekkürler onuda denerimAdet başladığı gibi sabah ve akşam 1 fincan şeklinde kullanıyorum 10 gün kadar.
Merhaba kizlar bnde idrar enfeksiyonu var hastaneye gittiğimde yoğun enfeksiyonun oldugunu söylediler bana antibiyotik ilaçlar yazdı ama fayda vermedi bide eşimle ilişkiye giremiyorum aşırı ağrı ve yanma var bide aşırı derece kaşıniyor dayanılacak gibi degil bundan nasıl kurtulurum doğal yollarla deneyen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?