İdrar enfeksiyonu ve hamilelik

yildirak49

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
58
0
6
34
Muş
bnde idrar yolu enfeksiyonu war we hamile kalmak istiyorum 4 aylik ewliyim hic korunmadim bu ayda yumurtlama gnumu takip etmye basladim acaba engel midr gbe kalmaya bu enfeksiyon?? bosuna mi gun sayiyorum arkadaslar :'(

Başlı başına enfeksiyon gebe kalmaya engel değildir. Ancak rahim ve yumurtalıklarında enfeksiyon varsa evet engeller . Ama şunu unutma stres gebe kalmayı engelleyen en önemli faktör çünkü sen stres yaparsın yumurtan oluşmaz yada çatlamaz bunun gibi şeyler Allah de gerisini bırak. . .

canm cewabn icin sonsuz teskr..bu ay yumurtlama gnumu takip etmeye basladim bilmiyorum dkkattte ediyom ins rabbim melegimi kucagima gonderir zaten esim subatta asker en azinda smdi olsun :)

öncelikle senin sağlığın önemli enfeksiyon varsa antibiyotik kullanman gerekecek
önce enfeksiyondan kurtul sonra gebe kalmaya çalış bence
zaten sorun yoksa iyileştikten sonra gebe kalabilirsin diye düşünüyorum..
ayrıca çok yeni evlisin vede eşin asker olacak neden beklemeyi düşünmüyorsun ki..

Bende vardi antibiyotik kullandım o ay hamile kaldim üroloji ye git bence vakit kaybetmeden geçmiş olsun

teskr ederim hanimlar.. yanliz bn antibiyotik kullanmama ragmn ayni ay icerisinde tekrarladi.. onerebilecegnz bi ilac?

bol su içmen gerekli kurtulmak için maydanoz suyu da iyi derler idrar yollarına... ama bence yine dr tedavisi önemli dr un verdiği ilaç yanında bol su ve hijyene dikkat edersen kurtulursun.. birde eşin de bir kontrole gitsin belki ondan kaynaklıdır.

bende hem mantar hemde idrar yolu enfeksiyonu var hemde azımsanmayacak boyutta ilaçlar bile fayda etmiyor artık kronik mantara dönüştü sanırım benimkisi :)) 2. bebeğimi bekliyorum ilki rastgeleydi bu ayarlamalı adetimden 16 ve 14 gün önceki günleri boş geçmedim ve sadece 1 ay boyunca o 2 gün denedik şükür hamileyim :)) Sendede sorun olmaz canm enfeksiyon ama yinede bi görünebilirsin doktora

lolipopcum cdden hamile kalabilir miyim cok sewindrdin bni gercekten cok umutlandim kime sorsam negatifti.. doktorada gorundun kullandim antibiyotik gcti ama bu ay gne tekrarladi welet.. bgun asiri gogus agrim we akintim war hesaplamama gore yumurtlama gnum dun deil bi onceki gun birlikte olduk bgun gne calismalara baslicam warmi önerin canm dikkate alirim dger arkadslarinkiler ile

cnm inankiolacak oldukdan snra korunsan dahi olur olmayacaksa ne yapsan yap olmaz. Ama dediğim gibi ben tam yumurtlama gününden 1 gün önce ve 1 gün sonra deneme yaptım tam yumurtlama günündede deneyip denemdiğimi hatırlamıyorum Yatakdan kalkmadım canm esasında çokda önemli değil çünkü zaten sağlıklı spermler o an daha zaten varacağı yere ulaşmış bile oluyor. Ama şuna dikkat et eşin yada sen aşırı sıcak duş almayın canm özellikle eşin. Ben birde maydonuzu çok tüketirim eğer bu ay hamile kalmazsan adet gününde ve sonrası günlerde kaynatıp içebilirsin bolca yiyebilirsin ama diğer günler sakın yeme. Ama şunu çıkar aklından bu zıkkım hastalık engel değil hamile kalmaya

nasilda sewindrdin bni suan icim kipir kipir ayy insallah bian önce melegime kawusurum.. bu arada esim egitimci ama askere gdiyo gnee subatta napsak bu ay olucaksa olsun bgun yumurtlama gnum Allahim gorsun bni kBul etsinn nolurrr ha bu ayd olmassa artik maydanosa baslicam canim yaa.. birde unutmadan soriim dger aylarda hic korunmadik yeni ewli oldgumuz icin surekli birlikte olduk ya yumurtlama gunume denk gelmemis mi hic yaaa nden byle oldu ki simcik :/

Arkadaşlar merhaba,benım bı sorum olacak umarım bılgınız vardır ıdrar yolu ıltıhaplanması var bendede ve d.k hapı kullanıyorum duzenlı ama ıltıhap ıcın antıbıyotık kullanıyorum tabı antıbıyotık kullanırken ek olarakda korunma var cunku antıbıyotık hapın koruyuculugunu azaltıyor.ama ınternette soyle bırsey okudum enfeksıyon varsa vucutta herhangı bı sekılde d.k hapının koruyuculugunu azaltır.sonucta ben antıbıyotık kullanınca ek olarak korundum ondan once sadece d.k kullandım.sanırım bıraz karısık oldu umarım benı anlamıssınızdır =(

Engel midir bilmem ama hamilelik için sakıncalı bi durum tedavi görmen gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…