• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdral testi

Tüp bebek transferimin 9. Günü idral testi yapsam çıkar mı acaba. Gebeliğin kaçıncı günü testte belli olur ?
3.gün embriyosu 6.gün cikmisti gittikcede koyulasmisti her gün yaptigimda. Kendi tecrubeme dayanarak cikar diyorum. 5.gün embriyosunu 9.gunde yapmıştım ondada çıkmıştı

5. Gün embriyosu nasıl oluyor benim yumurtalıklarım alınıp 2. Gün transfer yapılmışti maalesef negatif çıkmıştı 2. Transferim yapıldı .

arkadasımın 5.gün embrıyosu 7.gün test yapmıştı silik çıkmıştı yap istersen ama ckmazsada üzülme herkesinki bir değil
İnsAllah çıkar yarın sabah deneyacegim insAllah teşekkür ederim .

5. Gün embriyosu nasıl oluyor benim yumurtalıklarım alınıp 2. Gün transfer yapılmışti maalesef negatif çıkmıştı 2. Transferim yapıldı .
Yumurta toplandığı günden sayiyoruz iste transfer 5.gün yapılıyorsa embriyo 5.gün oluyor seninki 2.gün embriyosuymus buda demek oluyoki kanda ozelliklede idrarda çıkmasın daha çok zaman alabilir

3.gün embriyosu 6.gün cikmisti gittikcede koyulasmisti her gün yaptigimda. Kendi tecrubeme dayanarak cikar diyorum. 5.gün embriyosunu 9.gunde yapmıştım ondada çıkmıştı

Yumurta toplandığı günden sayiyoruz iste transfer 5.gün yapılıyorsa embriyo 5.gün oluyor seninki 2.gün embriyosuymus buda demek oluyoki kanda ozelliklede idrarda çıkmasın daha çok zaman alabilir
Teşekkürler pazartesi belli olacak o zaman İdralde çıkmadı malasef

Back