Arkadaşlar bugün İlnarla görüştüm. Pazartesi apar topar hastaneden çağırdıkları için foruma birşeyler yazamadan işinden apar topar hastaneye gitmiş. Pediatri bölümünde şu an oksijen desteği alıyormuş İdil bebek. Annesi ve anneannesi yanında. İlnar çok emin değil ama tahmini 1 hafta kadar daha yatıp oksijen desteğiyle taburcu edilebileceğini düşünüyor. Herkese sedlamları var.. Maşallah diyelim. İnşallah hep daha güzel haberlerini alırız.
ay canim yaninda ya yavrusunun her sey daha kolaydir ikisi icin de mehtapcim sen direk ilnarla gorusunce daha bir sevindim. insallah cok cok yakinda oksiyen destegine de gerek kalmayacaktir duaya devam. annesinin yainda olmasi Masallah muthis iyi haber.Arkadaşlar bugün İlnarla görüştüm. Pazartesi apar topar hastaneden çağırdıkları için foruma birşeyler yazamadan işinden apar topar hastaneye gitmiş. Pediatri bölümünde şu an oksijen desteği alıyormuş İdil bebek. Annesi ve anneannesi yanında. İlnar çok emin değil ama tahmini 1 hafta kadar daha yatıp oksijen desteğiyle taburcu edilebileceğini düşünüyor. Herkese sedlamları var.. Maşallah diyelim. İnşallah hep daha güzel haberlerini alırız.
özlemcim çok güzel haberler bende duymak istiyorum ilnarın sesini nasıl ulaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?