Premature Bebekler İdil bebek annesine kavuşmuş

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ebrizm

Prenses Beril in annesi
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
2.133
14
358
İzmir
Arkadaşlar mehtap3 arkadaşımız hastane ile görüşmüş minyatür prensesimiz İdil çocuk servisine alınmış ilnar da yanındaymış süper bir haber : Tüm dualarımız onunla bir an önce evine sağlıkla gitmesi dileğimle kendi minik yüreği kocaman dayanımlı prensesimiz seni öpemiyoruz henüz ama mis gibi kokunu içimize çekiyoruz cennet kokulumuz

İlnarcım gözün aydın.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 SıZı SEVıYORUZ gzell günler siziiiiiii bekliyor aferin yavru kuşumaaaaa

ay çpk sevindimmmmmmm ne güzel onun mis kokusunu annesi duyucak artık.idilimiz gerçekten savaşçı ruhlu mücadeleyi bırakmadı minik kuşum herşeyin en güzeli onun olsun

idilcim aramıza anneciğinin kucağına hoşgeldin bebeğimmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

çok sevindim ne güzel haber ohhh beeeeeee yaşasın idil bebek ailesiyleeeeeeeee maşallah güçlü preensesssss

ya kizlar ben de hastaneyi aramak istiyorum hangi hastane isterseniz ozelden yazin hatta idilin annesi diye ilnari istemek bile istiyorum, cok sukur ogrendik guzel haberi ama daha da ogrenmek istiyorum, simdi annesinin kollarinda diyorsunuz ya sanki dogurdum da yavrumu kucagima aldim gb tuhaf bir duygu seli yasiyorum. artik geriye donus olmaz degil mi kizlar, Masallah kizimiz artik korkutmayacak degil mi? :nazar:
sakarya devlet hastanesi mi? birisi ozele numarayi yazsin lutfen ayrica yakinda idilin fotografinizi da goruruz degil mikaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar bugün ılnarla görüştüm. Pazartesi apar topar hastaneden çağırdıkları için foruma birşeyler yazamadan işinden apar topar hastaneye gitmiş. Pediatri bölümünde şu an oksijen desteği alıyormuş ıdil bebek. Annesi ve anneannesi yanında. ılnar çok emin değil ama tahmini 1 hafta kadar daha yatıp oksijen desteğiyle taburcu edilebileceğini düşünüyor. Herkese sedlamları var.. Maşallah diyelim. ınşallah hep daha güzel haberlerini alırız.

cok sevındım Rabbım butun premature,hasta,anasında ayrı bebeklerı annelerıne kavustursun bı an once :Saruboceq:

maşallah idil bebeye koca yürekli prensese ALLAH annesiyle prensesini ayırmasın

bu çok güzel bir haber..inşallah sıcak yuvasına kavuşacak miniğimiz..annesinin de gözü aydım..Allahım sağlık versin bıldırcına:Saruboceq::nazar::lepi:

Arkadaşlar bugün İlnarla görüştüm. Pazartesi apar topar hastaneden çağırdıkları için foruma birşeyler yazamadan işinden apar topar hastaneye gitmiş. Pediatri bölümünde şu an oksijen desteği alıyormuş İdil bebek. Annesi ve anneannesi yanında. İlnar çok emin değil ama tahmini 1 hafta kadar daha yatıp oksijen desteğiyle taburcu edilebileceğini düşünüyor. Herkese sedlamları var.. Maşallah diyelim. İnşallah hep daha güzel haberlerini alırız.

Maşallah kızımıza :lepi: Sana da çok teşekkürler arayıp ulaştıgın için..

maşallah dünyalar güzeli idile ben de hep takip ettim idilin durumunu. korkarak açıyordum sayfaları siteye girer girmez ilk baktığım sayfaydı ama hiç yazmamıştım. bugün çok ama çok mutlu oldum bu haberi duyunca yazılmaz mı hiç dedim bu mutluluk paylaşılmaz mı. hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :teytey:

ALLAH'a şükür bu günleri gösterdi inşallah artık evlerine gitmeyi de nasip eder :Saruboceq:

mehpap3 sana da teşekkür ederim arayıp sorduğun ve bize haber verdiğin için a.s. :1hug:

Çooooooookkk şükürler olsun ki bugünleri görebildik. Çok sevindim ıdil bebeğin aylar sonra evine gidebileceği günlerin ufukta görülmesine. ılnarın gözü aydın. Çok zor günler geçirdi ama hayallerine kavuşuyor artık. Çooooook Mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

Allaha şükürler olsun..
ınsallah daha da guzel haberler alırız ıdıl bebısımızden...

Arkadaşlar bugün İlnarla görüştüm. Pazartesi apar topar hastaneden çağırdıkları için foruma birşeyler yazamadan işinden apar topar hastaneye gitmiş. Pediatri bölümünde şu an oksijen desteği alıyormuş İdil bebek. Annesi ve anneannesi yanında. İlnar çok emin değil ama tahmini 1 hafta kadar daha yatıp oksijen desteğiyle taburcu edilebileceğini düşünüyor. Herkese sedlamları var.. Maşallah diyelim. İnşallah hep daha güzel haberlerini alırız.
ay canim yaninda ya yavrusunun her sey daha kolaydir ikisi icin de mehtapcim sen direk ilnarla gorusunce daha bir sevindim. insallah cok cok yakinda oksiyen destegine de gerek kalmayacaktir duaya devam. annesinin yainda olmasi Masallah muthis iyi haber. :nazar:

kizlar simdi ben de aradim dayanamadim sesini duymak istedim ilnarin pamuk sesli arkadasimiz nasil sefkatli bir sesi var anlatamam, huzurlu ve mutluydu aslinda oksiyen destegi aldigi icin ufak endiseleri var ama hastane disinda olmakla yaninda olmak bambaska tabii. birberona gecmisler idilcik biberona ve annesine alismaya calisiyormus eve de iki yil kullanilmak uzere oksiyen destegi tesisati kurulcakmis ama insallah kullanmaya gerek kalmayacak doktor her bebege gore degisir cigerlerin tam ne zaman duzelecegi demis. idilin yalniz orda degil de annesinin kollarinda oldugunu bilmek, cok sukur kizlar. duaya devam kucuk prensesimiz icin.

özlemcim çok güzel haberler bende duymak istiyorum ilnarın sesini nasıl ulaşırım

Back