Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ider mobilya

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

satuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
30
0
36
Çanakkale
merhaba bayanlar,
ben aranıza yeni katıldım, bingöl'ün ilçesinde öğretmenim,, eylülde düğünüm var fakat hiç bir eşyamı gezip almak gibi bir şansım yok çünkü vaktim yok. internetten sürekli araştırıyorum sizlerin paylaştıklarını takip ediyorum teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Benim nişanlım özel sektörde çalıştığı için çanakkaleye yerleşeceğiz tayinci olmayacağımız için güzel bir evim olsun istiyorum "ider mobilya"yı gördüm bazı arkadaşlar tavsiye etmiş baktım inceledim çok güzel ve uygun mobilyalar vardı fakat "şikayetim var" diye bir sitede ider mobilyanın ürünlerinin maksimum 1 sene dayandığını yazmış bir sürü kişi. Bu yüzden çok kararsız kaldım uzun yıllar kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler :nazar:

çanakkalede yaşayacaksan sana doğtaşı önerebilirim fabrikası orada olduğu için ne getirtmede ne onarımda ne serviste hiç bir sorun yaşama ihtimalin yok, benim mobilyalarım doğtaş koltuklarım yüzünden çok sıkıntı çektim tüketici sorunları bölümünde açılmış "doğtaş maduriyeti" diye linkim de var ama yatak odamdan çok memnunum, benim asıl sıkıntım şubelerden kaynaklanıyordu zaten ve çözüldü. koltuklara bir şey diyemem ama panel mobilyalarına göz atmanı öneririm. hatta seni fabrikanın show roomuna da götürürler büyük ihtimalle bütün mobilyaları birebir görüp öyle alırsın.
tabi yaptırma seçeneğin varsa kendin çizip yaptırmanı tavsiye ederim çünkü en garantisi o.

Son düzenleme:
çanakkalede yaşayacaksan sana doğtaşı önerebilirim fabrikası orada olduğu için ne getirtmede ne onarımda ne serviste hiç bir sorun yaşama ihtimalin yok, benim mobilyalarım doğtaş koltuklarım yüzünden çok sıkıntı çektim tüketici sorunları bölümünde açılmış "doğtaş maduriyeti" diye linkim de var ama yatak odamdan çok memnunum, benim asıl sıkıntım şubelerden kaynaklanıyordu zaten ve çözüldü. koltuklara bir şey diyemem ama panel mobilyalarına göz atmanı öneririm. hatta seni fabrikanın show roomuna da götürürler büyük ihtimalle bütün mobilyaları birebir görüp öyle alırsın.
tabi yaptırma seçeneğin varsa kendin çizip yaptırmanı tavsiye ederim çünkü en garantisi o.

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :61:

ider mobilyadan yemek takımı aldı bir arkadaşım annesine hediye. bir seneye yakın oldu memnunlar gayet.

ider mobilyadan yemek takımı aldı bir arkadaşım annesine hediye. bir seneye yakın oldu memnunlar gayet.

öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.. kullanan birilerinin olduğunu duymak güzel gerçekten çok mobilyaları var umarım bende pişman olmam tekrardan teşekkürler...

ider mobilya ürünlerini bende merak ediyorum ürünlerin görünüşü çok güzel ama fiyatlardan dolayı sağlamlığı beni de düşündürüyor ürünlerini görmeyi istiyorum izmirde ider mobilya şubesi varmı acaba

Back
X