ideal erkek olculeri.pakize suda yazisi:))

seyran

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
842
7
55
Geçenlerde uzmanlar "ideal kadın" ölçülerini ilan etmişlerdi hatırlarsanız

Hatta ben de, üzerine yorumda bulunmuştum. Neden erkeğin de bir ideal ölçüsünün olmadığını sormuş, "penisinden başını kaldırıp başka yerlerini ölçmeye fırsat bulamadığı" neticesine varmıştım.

Müjdeler olsun!

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Polonya'daki Gdansk Üniversitesi uzmanlarının tespit etmiş olduğu "ideal erkek ölçüsü" kamuoyuna duyuruldu.

Müjde dediysem, lafın gelişi... Yoksa bizim erkekler açısından müjdelik bir durum yok.

Bir kere boy 1.88 olarak belirlenmiş ki "dakika bir gol bir" denilebilir.

Bizde boyu 1.85'i geçenin isminin önüne lakap olarak eklenir uzunluğu: "Sırık Mustafa" gibi.

Ya da eni de 1.88'dir, "Moby Dick Necati" diye anılır.

Hal böyle olunca belin göğüse, kalçaya oranına baksanız ne olacak...

Ama bakalım yine de.

Şimdi anladığım kadarıyla, arzu edilen, eskiden beri bildiğimiz "üçgen vücut" hadisesi.

"Bizimkilerde üçgen vücut yok" diyemeyiz.

Var.

Fakat ters oluşmuş. Tabanı aşağıda, tepesi yukarıda.

Yani ideal vücut görmeyi istiyorsanız erkeği amuda kaldırıp bakacaksınız.

Özellikle evli erkeklerde... Şöyle söyleyeyim, mide, bel, göbek nahiyesine bakarak evli olup olmadığını anlayabilirsiniz bir erkeğin. Nedense nikáhtan itibaren üçgen tepetaklak olma yolunda ilerler.

Gelelim bacak ve gövde ilişkisine.

İdeal erkeğin belinden aşağısıyla belinden yukarısı eşit olmalıymış. Demek erkeği belinden ikiye katladığınızda başla ayakların bitimi denk düşecek. Biri ötekini geçmeyecek.

Geçerse ki, memleketimizin havasından mıdır suyundan mı illaki geçecektir, adamı katladığınız yerden açıp doğrultun, yürüsün gitsin. Gidebildiği kadar...

Uzmanlar fazla zahmete girmeyelim diye ideal erkeğe bir de örnek göstermişler.

Christian Bale.

Bakın fotoğrafına, karar verin... İdeal erkek var mı yok mu etrafınızda.

Ve moralinizi bozmayın sakın.

Bu uzmanlar pek sebatkár olmuyorlar. Yarın bakmışsınız ölçüler değişmiş.

pakize suda

Pakize'yi okurken büyük zevk alıyorum. Çok güzel dalga geçiyor yaa

komık kadın şu pakize suda keyifli yazılarına devam etsin paylaşımıjn için saol
güldüm akşam akşam

X