Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri İdeal beden hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadalozza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
al kız al al ben 85e geçicem bu ara kız sanki büyüdüler önceden sağdan bakınca içi görünüodu boşluktan artık görünmüo hatta çatal bile oluştu anaaammm 85 i bi doldurursa dahada gelmem davosa haaaa :jeyyar: :jeyyar:

Çatal mı :1shok::1shok: Bende istiyorum.. :dance:

olur canım olur 17de benimde abartılı bi çatalım yoktu takma kafayıııııı hayat onlardan ibaret diil
ama onlarsızda olmuyo tabi :jeyyar:

butterflycım yaaa ama yapmayın böle üsüldüm bende şimdi yaaaa
zamanla olucak inş tatlım yaaa daha 30umuza kadar yolu var inşallah :jeyyar:

yaa öff ben bide çok zayıfım , boyum 1.75 kilom anca 52 CADIARZU 75 i bir tam doldurabilsem :/

bende tatlım ama ben senden kiloyum noy 175te kilo 58

Keşke her yıl 2-3 santim büyüme kaydetsem 30uma kadar:) o zaman çatalın hası olur heraldekaydirigubbakcemile3

yaaa ben verim isteyenee:)) 90 bnmkiler çatal desen maaşaLlah:)) 80 Olsun istiyoruumm....

kız olur yaaaa benim geçen sene 85ti bu sene 88 olur inşallah olur benim ablamın ünvteye giderken hiç yoktu ama şimdi o halinden fazla var yani ama genede küçükte o takmıo bence benimde çle olucak e 23üme daha 4 sene var hmm bu hesaba göreeeeee
4çarpe3= 12 cm
taş gibi olacam nen 23ümde inşalllahhhhh 100cmi görecemmm :jeyyar:
ama altı 78cm o ayrı konu hehe :jeyyar:

buarada nagishinki kendindendir yawrum büyütme olamaz yane

kızlar nbb nin dolgulu yarım sütyenleri süper yaaa ben onlarda 80 b takıyorum mesela üstten bile taşıyo biraz askılı elbiselerin altında süper duruyor tavsiye ederim delikafadulden

ewet nbbde benimkiler çok seksi hatta bizim kızlar bile sulanıyodu len allah erkek arkadaşına sabır wersin diodular :roflol:: :jeyyar:

Tabi kendindendir ama gene de bişi olmalı yaaaaa!!bu kadar fark olamaz insanlar arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…