Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleriİdeal beden hangisi?
Hayal.....Ama sadece hayal maalesef,ben de isterdim 90 olmasını hadi 90 da olmasın 85 olsun:) Ama olmazzzz,olamaz imkansız yaniii çatlasam da patlasam da olmazzzz!
90 beden isteyen arkadaşları vücutları çok mu geniş onu anlamıyorum :uhm: çünkü zayıf s benden bi bayanda 90 beden sütyenin sırt kısmı çok bol gelir.. zayıfsanız 75/c 75/d veya 80/b 80/c isteyin n,ye 90 istiyosunuz ben mesela s bedenim 75 b veya 80 a takıyorum değişiyor..
90 beden isteyen arkadaşları vücutları çok mu geniş onu anlamıyorum :uhm: çünkü zayıf s benden bi bayanda 90 beden sütyenin sırt kısmı çok bol gelir.. zayıfsanız 75/c 75/d veya 80/b 80/c isteyin n,ye 90 istiyosunuz ben mesela s bedenim 75 b veya 80 a takıyorum değişiyor..
Ama hayal busüprizzzzz Hem fazla istedik diye olcak değil ya,daha küçüğü bile çok zor olcak bişi bence,sadece hayal dünyasında yaşıyoruz iştehihoyyyt Hayalin fazlasından bi zarar gelmez sengözlerimebaksanab