- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
dil ve edebiyatmı seçmeliyim yoksa öğretmenliğinimi okumalıyım
ingiliz alman ve fransızca kararsız kaldım
2008 mezunuyum canım
kpss ye çalışarak geçen yıl girmiştim çünkü işsizlikten çok bunalmıştım gerçekten
bu yıl da gireceğim ama hiç çalışmadım
açıkçası öğretmen olmayı pek istemiyorum
bizim bölümün iş alanı çok geniş tabi biraz çevre ve şans gerekiyor
bakalım hayırlısı
sen öğretmen olmayı mı düşünüyorsun?
formasyonunu ne zaman alacaksın?
dil ve edebiyatmı seçmeliyim yoksa öğretmenliğinimi okumalıyım
ingiliz alman ve fransızca kararsız kaldım
meraba adasım benim adımda aysegül vede kayseriliyim ama orda yaşamıyorum suan.ingilizce öğrenmeyi cok seviyorum okumuyorum suan evliyim ama bu bölüme gitmeyi çok isterdim.düşünüyorum ama evliolarak okumanın zorluklarını düşünemiyorm,cok zorlanırım heralde
hoşgln cnma.s.
kaçıncı sınıftasın..
bölümündn memnunmsn
isteyerek mi seçtn..delikafadulden
şimdilik bu kadr ama devamı gelicek..:1rolleyes:
Canım biraz geç gördüm ama cevaplayayım...
Şuan 1. sınıf okuyacam, geçen sene hazırlık okudum...
Bölümümden aşırı halde memnunum hatta bölümüme aşığım desem abartmış olmam...
İsteyerek seçtim ikinci tercihimdi. Sorularının devamını beklerim kaydirigubbakcemile3
Sen kaçıncı sınıfsın?
Bende merakımdan sormak istedim...
Okuduğun ilk üniversitemi yoksa ikinci üniversitemi?
Ayrıca dil çıkışlımısın?
Bende istiyorum fakat dil çıkışlı değilim, yüksek lisans olarak yapsam bunada başvuru şartlarım uygun değil gibi. Senden ufak bir bilgi rica edecektim...
Canım ben daha 21 yaşındayım ve okuduğum ilk üniversite...
Evet ben liseden dil çıkışlıyım...
Dil çıkışlı değilsen yüksek lisansı dil üzerine yapamazsın diye biliyorum ama tam olarak bilgim yok...
Bende geçen sene mezun oldum canım, tabi başka fakülteden. Bu senede yüksek lisansa başladım.
Burada bir özel üniversitenin yüksek lisans programında İngiliz dili edebiyatı var, başvuru şartlarında herhangi bir 4 yıllık programdan mezun olmak diyor...
Ama tabi tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum. Herhalde bir sınava tabi tutuyordur.
Sanırım tekrar öss sınavına girip ikinci üni. olarak bunu okumam olanaksız o zaman... Dil çıkışlı değilim çünkü...
Aslında inglizcem çok iyi. Ama bu işi zamanında meslek olarak düşünmemiştim...fisfisfis
Keşke zamanında tercihimi farklı yapsaymışım...
Neyse, güzel bir bölümünüz var gerçekten... Başarılar :smiley-cool:
Teşekkürler canım...
Evet dil çıkışlı değilsen ikinci üniversite olarak da bunu okuyamazsın...
Çünkü Ayriyetten YDS sınavımız var biliyorsun ve dil çıkışlılar için bu sınav...
Senin bölümün neydi acaba?
Bence İngilizce tam meslek olarak düşünülebilecek birşey ama :)
Kesinlikle katılıyorum, öğretmenlik olsun ya da olmasın İngilizce lisans programını bitirmek mesleki alanda bir çok kapı açar...
Canım ben çift anadal yaptım şimdide işletme yüksek lisansına başladım...
Benim yaşım da 24...
Tekrar Ales'e girip bu bölümün yüksek lisansınıda yapmak istiyorum ama bakalım...
Evliyken yapılabilecek en güzel meslek öğrencilik :icecream: Keşke hiç bitmese...
Ama tabi öğrenciliğe bir son vermek gerek değil mi - kendi adıma -tatlicadiarzu-
Kesinlikle katılıyorum, öğretmenlik olsun ya da olmasın İngilizce lisans programını bitirmek mesleki alanda bir çok kapı açar...
Canım ben çift anadal yaptım şimdide işletme yüksek lisansına başladım...
Benim yaşım da 24...
Tekrar Ales'e girip bu bölümün yüksek lisansınıda yapmak istiyorum ama bakalım...
Evliyken yapılabilecek en güzel meslek öğrencilik :icecream: Keşke hiç bitmese...
Ama tabi öğrenciliğe bir son vermek gerek değil mi - kendi adıma -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?