• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iddetli adet sancs ekenler ary dindirmek iin ne kullanyorsunuz

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.017
1.608
698
benim çok ağrılarım oluyor 2 gün sürüyor dayanmak pek mümkün değil vermidon kullanıyorum peki siz neler kullanıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

kızlar neden paylaşmıyorsunuz

agrinin baslayacagini anladgm an majezik kullaniyorum ve bi daha hic agrimiyo.normalde iki gün agri cekerm bende.

bende agrının baslayacagını anladım an majezik yutuyorum iki defa yutmam yeterli oluyor ... yoksa yerleri tırmalarım ...

adet olduğum andan itibaren kendime o kdr acıyorum ki sıcak su torbası hazırlayıp başlıyorum yatmaya .. psikolojik midir bilmem çok yararını görüyorum sıcak da iyi geliyo heralde..

canım bende çok yaşadım bilirim ne kadar zor olduğunu sana tavsiyem yarım kova sıcak suda ayaklarını yarım saat beklet ben çok faydasını gördüm umarım sendede işe yarar

tşk ederim hanımlar

adet olduğum andan itibaren kendime o kdr acıyorum ki sıcak su torbası hazırlayıp başlıyorum yatmaya .. Psikolojik midir bilmem çok yararını görüyorum sıcak da iyi geliyo heralde..

sıcak su çok iyi cnm bana da bi doktor demişti
ama şu da var iltihap varsa idrar yollarında zararı varmış bilesin

Buscopan plus kullanıyorum. 10 dk da etkisini gösteriyor.

benm adetm bitene kadar oluyo agrım dıkloran ya da voltaren hıc kesmıosa tıp merkezine gdp agrı kesici yaptrıorum bu ay sogan kürünù yaptm hıc agrm olmadı

hiçbir hap kesmiyor beni sadece ve sadece iğnee:( sıkıldım artık bu iğrenç sancılardan..işe bile gelemiyorum...bayılıp kalıyorum

bende evlenince geçer dediler yine geçmedi 3 günüm bugün iyim biraz tşkler kızlar hepinize

önce evlenince dediler şimdi doğum yapınca dediler bakalım nolacak daha:)..bide doğum yapsak

Back