• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İddalı koku arıyorum

edaslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
381
24
48
Mrb kızlar
Herzaman kullanacağım bi koku arıyorum. Ağır olmasın ve kokumu merak edip sorsunlar :)
Açık orjinal avon oriflame her türlü olur yeter ki beğeneyim.

Givenchy Ange Ou Demon bugün denedim çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim bende en kısa zamanda alıcam:)
Lolita Lempicka Feminine bu klasik kokum benim artık, şekerli kışlık bir koku ama..
Gucci Rush 2 hiç ağır değil tam yazlık koku.
Narciso Rodriguez for Her buda hafif çiçeksi bir parfüm durdukça pudralaşır:)

Mrb kızlar
Herzaman kullanacağım bi koku arıyorum. Ağır olmasın ve kokumu merak edip sorsunlar :)
Açık orjinal avon oriflame her türlü olur yeter ki beğeneyim.

40 liraya oriflame love potion var hic kullanilmadi, orjinal fiyati 68 lira dusunurseniz. Ben 1 yil onu kullandim size yemin ederim gelen gecen yolda durdurup kokumu soran olurdu, erkek arkadasim ayri kaldigimiz zamanlar tisortlerimi falan alir uyurdu :) siddetle oneririm yani, begenip her ay isteyeceksiniz emin olun 1 ay icinde bitirip hemen de isteyebilirsiniz tabi :)) hic kullanilmadi kutusunda gelicek dedigim gibi.

Lancome O D'azur

eşim almıştı bana çok beğeniyorum herkeste çok beğenir tavsiye ederim :))

Son düzenleme:
40 liraya oriflame love potion var hic kullanilmadi, orjinal fiyati 68 lira dusunurseniz. Ben 1 yil onu kullandim size yemin ederim gelen gecen yolda durdurup kokumu soran olurdu, erkek arkadasim ayri kaldigimiz zamanlar tisortlerimi falan alir uyurdu :) siddetle oneririm yani, begenip her ay isteyeceksiniz emin olun 1 ay icinde bitirip hemen de isteyebilirsiniz tabi :)) hic kullanilmadi kutusunda gelicek dedigim gibi.

bu koku kalıcı mı peki

Back