Anket İçtiğiniz Cola Hangi Marka?

İçtiğiniz Cola Hangi Marka?

• Coca Cola

OY: 89 74,2%
  • Cola Turka

OY: 17 14,2%
  • Pepsi

OY: 9 7,5%
  • Le Cola

OY: 1 0,8%
  • Vip Cola

OY: 0 0,0%
  • diğer

OY: 4 3,3%

• Ankete Katılan
    120
coca colaya benden bugune kadar bı kurus ıslemedı ıslemezdeeee cola zatı ıcmem ama ıcsemde cola turka olur

tasvip etmediğim halde yinede coca cola içiyoruz çünkü diğerlerinin tadını beğenmiyoruz

ben de bi ara internetten coca colayla ilgili bi yazı okumuştum ve 2 sene ağzıma sürmedim şimdilerdeyse çok nadir içerim aramam yani midem bulandı bikere napim :delphin:

bende pek cola ıcmıyorum boylot ,ıcınde alkol suphesı ve su bocek olayından dolayı uzun bır sure ıcmedım bır kac aydır bunların olmadıgına ınandırdıkları ıcıcn nadıren colaturka ıcıyorum

cola turka ıcen arkasım pekı sen cola turkanın ortaklarını bılıyomusun?ulker ın lıkorlu cıkolata urettıgını ve dını bu konuda kullandıgını bılıyormusun?benım en cok sasırdıgım sey ıse ınsanalrın ya kola da cola turka cıkolatada ulker olsun dedıkten sonra malbro sıgara ıcmesı yada ısraıl malları olarak cok bılınen urunlerı kullanması ..

cola turka ıcen arkasım pekı sen cola turkanın ortaklarını bılıyomusun?ulker ın lıkorlu cıkolata urettıgını ve dını bu konuda kullandıgını bılıyormusun?benım en cok sasırdıgım sey ıse ınsanalrın ya kola da cola turka cıkolatada ulker olsun dedıkten sonra malbro sıgara ıcmesı yada ısraıl malları olarak cok bılınen urunlerı kullanması ..

Ben bu soruya şöyle cevap vermek istiyorum, ben de o ortakların para kazanmasını istemem, ama önemli olan Türk malı olması, daha doğrusu ülkende üretilince ülkenin işçisi,insanı kazanıyor paran ülkende kalıyor. Bu nedenle ülker çikolata,cips vs yemem ama coca cola içeceğime cola turka içebilirim. Gerçi onu da içmem artık böcekli böcekli ıghyyy.

o zaman bende sunu soylemek ıstıyorum cola da turkıye de uretılıyo
ve cola turka gıbı turk ıscısını calıstırıyo sonucta ıkısıde aynı ısı yapıyo canım sadece ısımlerı farklı bı de bu acıdan dusun derım

aslında hiçbiri ama malasef bazen kendimi tutamıyorum coca colayı içiveriyorum
hem çok zararlı hem de o insanla para kazandırmak zoruma gidiyor açıkçası
eşim asla cola içmez sadece meyve suyu içiyordu şimdi içinde çok şeker olduğu için onu da bıraktı
en iyisi su içmek

o zaman bende sunu soylemek ıstıyorum cola da turkıye de uretılıyo
ve cola turka gıbı turk ıscısını calıstırıyo sonucta ıkısıde aynı ısı yapıyo canım sadece ısımlerı farklı bı de bu acıdan dusun derım

evet haklısın ama karı da direk yabancı patronun cebine gidiyor, bizde kalmıyor ki.. ki dünyanın en çok tüketilen içeceklerinden birisi, ne büyük kar ediyor kim bilir..cola turkayıysa nisbeten az insan tercih eder karı ne kadar çok olabilir ki, ülkerden bahsetmiyorum, yalnızca cola turka.. neyse uzatmak istemiyorum, coca colayı tercih edenlere de saygı duyuyorum, sadece fikrimi söylemek istedim.

ben kola sevmem,sevenide sevmem...
ben genelde portakal aromalı gazlı içecek tercih ederim...:)

2 Yıldır cola içmiyorum canım...ne marka olursa olsun...
O içindeki renk veren böcekleri yani keneleri gördükten sonra..
kötükedihüso

aynen cnm bende izledim ve araştırdım şu yabancılar zaten önce sigara sonra kola amaçları gayet belli nefret ediyorum bizleri böyle tuzaklara düşürmelerine nerde IV. MURATT:kızgın:

aynen cnm bende izledim ve araştırdım şu yabancılar zaten önce sigara sonra kola amaçları gayet belli nefret ediyorum bizleri böyle tuzaklara düşürmelerine nerde IV. MURATT:kızgın:

şu böcek olayıı neee?:1shok:
daha önce de duydum ama inanmamıştımm yaa gerçekmi buu?...

kızlar bir de cocacolanın içerisinde alkol varmış diye duydum
bağımlılık sebebi bu da olabilir
alkol kullanmıyorum o yüzden içmek de istemiyorum
ama arada bir kaçırıyorum işte :(

Back