Anket İçtiğiniz Cola Hangi Marka?

İçtiğiniz Cola Hangi Marka?

• Coca Cola

OY: 89 74,2%
  • Cola Turka

OY: 17 14,2%
  • Pepsi

OY: 9 7,5%
  • Le Cola

OY: 1 0,8%
  • Vip Cola

OY: 0 0,0%
  • diğer

OY: 4 3,3%

• Ankete Katılan
    120

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
hangi marka cola içiyorsunuz arkadaşlar?
ben en çok pepsinin tadını beğeniyorum

coca cola zaman zaman da cola turka ama coca cola gibisi yok. ancak kendimi tutmaya calisiyorum. cok zararli birsey ve bagimlilik yapior. sadece kola icsem su icmak hayatta aklima gelmez. o denli yani...:ecrin_bebek:

2 Yıldır cola içmiyorum canım...ne marka olursa olsun...
O içindeki renk veren böcekleri yani keneleri gördükten sonra..
kötükedihüso

ben pepsiyi seviyorum
coca colanın hiç asidi yok yaa şekerli su gibi

valla ben boykotta olduğumdan mümkün olduğunca türk mallarını almaya çalışıyorum,kola pek içmem ama içersem de kola turka... :içelim:

valla ben boykotta olduğumdan mümkün olduğunca türk mallarını almaya çalışıyorum,kola pek içmem ama içersem de kola turka... :içelim:

aynı fikirdeyim hele ki o böcek suyu doğruysa içtiğim tonlarca kola:1shok:-tatlicadiarzu-:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

yanlıslıkla cola turka ya oy verdim coca cola olucak

yaa coco cola hakkında kötü şeyler duyuyoruz fakatt onun üstünede bişi bilmiyorum diğerlerinden tat alamıyorumm:(:(

kolayı bıraktıma.s ayran ve acılı şalgam içiyorum süper oluyooooo!:lepi:

Aynen bende canım... Evimize uzun zamandır (1,5-2 yıl) kola girmiyor... Misafir gelecek olsa Sunny veya cola turka alıyoruz.. Zararlı almamak gerek... Meyve suyu varken misgibi...

Back