P pinklady16 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2019 160 131 34 27 Kasım 2021 Konu Sahibi pinklady16 #1 İlk renkli lensimi dün aldım. Markası Iconic, bal rengi. Daha önce bu markayı kullanan var mıdır? Memnun musunuz? Görüşleriniz nelerdir?
İlk renkli lensimi dün aldım. Markası Iconic, bal rengi. Daha önce bu markayı kullanan var mıdır? Memnun musunuz? Görüşleriniz nelerdir?
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 7.099 28 Kasım 2021 Konu Sahibi pinklady16 #2 Bende lens kullanmak isteyip kullanamayanlardanım. Lens takıp çıkarmak eziyet geliyo bide göz mercegını her takıp çıkartmada çizdiğini söylüyorlar aslı varmı bilmiyorum gözlükte kullanmak istemiyorum siz memnun kalırsanız bende lens mi alsam bilemedim ya konunuzu görünce yazmak istedim içimdekileri
Bende lens kullanmak isteyip kullanamayanlardanım. Lens takıp çıkarmak eziyet geliyo bide göz mercegını her takıp çıkartmada çizdiğini söylüyorlar aslı varmı bilmiyorum gözlükte kullanmak istemiyorum siz memnun kalırsanız bende lens mi alsam bilemedim ya konunuzu görünce yazmak istedim içimdekileri