Içme suyu yüzünden hastalandık

Geçmiş olsun bende sebil kontrolünden bıktım işyerine arıtma bakıyordum şimdi tedirgin oldum kaç kişinin sağlığı sonuçta acaba çıkan suyu nerede test ettirebiliriz

Geçmiş olsun bende sebil kontrolünden bıktım işyerine arıtma bakıyordum şimdi tedirgin oldum kaç kişinin sağlığı sonuçta acaba çıkan suyu nerede test ettirebiliriz
O konuda bir bilgim yok ama saglik bakanliginin cagri merkezini arayip ögrenebilirsiniz belki yönlendirirler ilgili birime

Kızım hafif atlattı ama eridi resmen cocuk.Benim ise midem hala mide degil de buz torbasi gibi sagdan sola dönünce dahi acıyor 30 yasına girecegim hayatımda ilk defa böyle oldum midem hassastir hemen üsütürüm ama bu üsütme gibi degil cok cok farklı bir sey biri anlatsa ay abartiyor derdim berbat bir seymiş.Peki o dönem dis fircalarken dahi hazir su mu kullandiniz iyilesene kadar ?

Gecmis olsun.Biz hic cesme suyu icmedik, aritmayiz da suyu belli basli markalardan alir iceriz. Suyu hazir almalisiniz
Sagolun hazir suya para dayandiramayinca aklimizca aritma almistik almaz olsaydik ben arotma suyu o tarz bakterileri de öldürür zannediyordum

Sağolun,bazi yerlerde sifali sular oluyor hani methedilen onlara da guvenim kalmadi insallah hazir sular daha guvenlidir

Arıtma kullanıyoruz.
Arkadaşım uzman. Test ettirdi suyu. Temiz.

Geçen cumartesi ben de ishal kusma oldu. Doktor iyi yıkanmamış meyve sebze dedi

Anaokulunda da salgın
Ay vallahi dikkat edin ne olur berbat bir hastalik ben cikarip atacagim o aleti satmam da kimsenin basini yikmam

Tamam da herkes de arıtma var sadece p bölgede bu sorun olmuş olabilir.
Herkes arıtma bıraksın demek ne kadar doğru?
Siz evhamlı biri misiniz?
Bölge genelinde dedim aslında.Sadece uyarmak istedim dikkat edin babinda yoksa tabii ki isteyen kullanabilir doktor kesinkes uyardi kullanmayin cevrenizdekileri de uyarın diye

Çok geçmiş olsun inşallah arkadaşım.

Bize de doktor “arıtma suyu kullanın,damacana hiç sağlıklı değil” demişti.

En iyisi cam damacana bence ama onu da muhafaza etmek çok zor.

Yani damacanalara da güvenemiyorum ki ben. Cam damacana sağlıklı ama ona da oğlum küçük olduğu için yanasamiyorum. Damacananin tepesine bindiği için...

Hayır onu kullanmıştım sebze meyvede yıkadım sanırım
Ama köpeğim de hastalanmışti onu hatırladım
O resmen zehirdi ya, atmak için uğraştım hala acısı aklimda

Yok artık
Pamuklara da sarsinlar
Sagolun ben caya yemeğe kullaniyordum iciyorduk falan ee abdest aliniyor dus aliyor hep suyla işimiz meğer suyla el yikamak dahi enfeksiyon kapmamiza sebep olabilirmis dezenfekte edin ellerinizi yikayinca dedi doktor

Çok geçmiş olsun. Hangi şehir bu?

Yani damacanalara da güvenemiyorum ki ben. Cam damacana sağlıklı ama ona da oğlum küçük olduğu için yanasamiyorum. Damacananin tepesine bindiği için...
Biz 5 lt ilk pet şişelerde su alıyoruz ama hem çoktan çöpüne hem de plastik şişelerde sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Cam şişe sağlıktır diyorum ama eşim de onların temizğine güvenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…