- 24 Aralık 2014
- 5.086
- 6.859
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Çok geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifa versin.Salıdan beri mahvolduk kızlar hepsi kızımın birden bire kusmasıyla basladı önce üsüttü sandık doktora götürdük doktoru da mevsimsel olabilir dedi probiyotik verdi kan aldi kanda mikrop yok dedi hava bir gün 23 derece ertesi gün 10 dereceye düsünce olasi geldı.Halsizlik dısında tekrar bir sıkıntısı olmadı ama yarim kilo verdi cocuk bir günde.O gün görümcemle esi iftara geldi ben hazirlik yaparken karın ağrısı hissettim ama önemsemedim onlar gittiler onlar gittikten sonra iyice ağrı kendini hissettirdi kusmaya basladim artık 9 10 defa kusmaktan midem acımaya basladi göbek cevresinde şiddetlı ağrı eslik edince acile gittim acil doktoru rontgen cekti ağrı kesici serum uyguladi gecmezse sabah aile hekimine gözükün dedi.Gecmedi ama hafifledi diye gitmedim görümcemle esi de bizim gibi olmuşlar onlari duyduk ya diyorum acaba yaptigimiz yemeklerden mi ama esim de yedi onda bir sey yok.Bu sabah agrilarim daha da artinca dahiliyeye cıktım kan verdim kanda enfeksiyon ciktı direkt ne suyu kullandiğımızı sordu dedim cesme suyu ama arıtma var kesinlikle arıtma kullanmayın bakterileri virüsleri filtrelemıyor hic tavsiye etmem en ufak salginı hemen kaparsınız.Hazir su kullanın dedi zaten marmara bölgesinin genelinde bu sikayetler varmıs 100 hasta bakıyorsam 70 i bu sikayetle geliyor arastırılıyor dedi.Aranızda arıtma kullananlar varsa cok dikkatlı olun hatta kullanmayın ben evden kaldiracagım aritma sistemini yemekte dahi kullanmamak gerekirmiş sali gününden beri şaftımız kaydı yemin ederim. Hatirlarsanız gecen aylarda Bolu da bir köy sebeke suyundan etkilenip yogun bakımlik olanlar olmustu haberlere cıkmıstı o yüzden sizlere de yazmak istedim dikkatli olun lütfen
Sagolun arıtma virüs ve bakterileri filtre etmiyormus maalesef ben zannediyordum ki aritma saglikliSağol canim, biz hazır su alıyoruz. İstanbulda başka türlü şu içilmiyor. Geçmiş olsun ,acıtmada ise yaramıyor dmeek
Sagolun ben caya yemeğe kullaniyordum iciyorduk falan ee abdest aliniyor dus aliyor hep suyla işimiz meğer suyla el yikamak dahi enfeksiyon kapmamiza sebep olabilirmis dezenfekte edin ellerinizi yikayinca dedi doktorÇok geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifa versin.
Ben çaya bile icme suyu kullanırım. O yüzden suyumuz çok çabuk bitiyor, olsun. Şebeke suyuna hiç güvenmiyorum. 20 milyonluk şehirde içme suyu olarak musluk suyu asla kullanılmamalı. Gıda ile temaslı her durumda içme suyu kullanın.. Çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun hangi sehirdesiniz acaba bizde musluk suyu kullanıyoruz o yüzden sordumSagolun ben caya yemeğe kullaniyordum iciyorduk falan ee abdest aliniyor dus aliyor hep suyla işimiz meğer suyla el yikamak dahi enfeksiyon kapmamiza sebep olabilirmis dezenfekte edin ellerinizi yikayinca dedi doktor
Arıtmanin bir faydası yok.Salıdan beri mahvolduk kızlar hepsi kızımın birden bire kusmasıyla basladı önce üsüttü sandık doktora götürdük doktoru da mevsimsel olabilir dedi probiyotik verdi kan aldi kanda mikrop yok dedi hava bir gün 23 derece ertesi gün 10 dereceye düsünce olasi geldı.Halsizlik dısında tekrar bir sıkıntısı olmadı ama yarim kilo verdi cocuk bir günde.O gün görümcemle esi iftara geldi ben hazirlik yaparken karın ağrısı hissettim ama önemsemedim onlar gittiler onlar gittikten sonra iyice ağrı kendini hissettirdi kusmaya basladim artık 9 10 defa kusmaktan midem acımaya basladi göbek cevresinde şiddetlı ağrı eslik edince acile gittim acil doktoru rontgen cekti ağrı kesici serum uyguladi gecmezse sabah aile hekimine gözükün dedi.Gecmedi ama hafifledi diye gitmedim görümcemle esi de bizim gibi olmuşlar onlari duyduk ya diyorum acaba yaptigimiz yemeklerden mi ama esim de yedi onda bir sey yok.Bu sabah agrilarim daha da artinca dahiliyeye cıktım kan verdim kanda enfeksiyon ciktı direkt ne suyu kullandiğımızı sordu dedim cesme suyu ama arıtma var kesinlikle arıtma kullanmayın bakterileri virüsleri filtrelemıyor hic tavsiye etmem en ufak salginı hemen kaparsınız.Hazir su kullanın dedi zaten marmara bölgesinin genelinde bu sikayetler varmıs 100 hasta bakıyorsam 70 i bu sikayetle geliyor arastırılıyor dedi.Aranızda arıtma kullananlar varsa cok dikkatlı olun hatta kullanmayın ben evden kaldiracagım aritma sistemini yemekte dahi kullanmamak gerekirmiş sali gününden beri şaftımız kaydı yemin ederim. Hatirlarsanız gecen aylarda Bolu da bir köy sebeke suyundan etkilenip yogun bakımlik olanlar olmustu haberlere cıkmıstı o yüzden sizlere de yazmak istedim dikkatli olun lütfen
Geçmiş olsun leylos aritmanin hiçbir faydası yok gerçekten 1litre suyu arıtmak için 8litre su harcıyor hem temiz değil hemde su israfı en sağlıklısi hazır su ama onada ne kadar güvenilir mecbur kullanıyoruzSagolun arıtma virüs ve bakterileri filtre etmiyormus maalesef ben zannediyordum ki aritma saglikli
Tamam da herkes de arıtma var sadece p bölgede bu sorun olmuş olabilir.
Herkes arıtma bıraksın demek ne kadar doğru?
Siz evhamlı biri misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?