İçinizden geçirip de gerçekleşen dilekleriniz var mi?

Zanp

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
21
15
İçinizden geçirip de gerçekleşen dilekleriniz var mi?

Son düzenleme:
Bu akşam mesela hafta başında izleyemediğim dizime baktım, youtube'da yüklü değildi. Mecburen kanalın sayfasından ve telefondan izlemek zorunda kalacakken, keşke şimdi Tv'de başlasa deyip televizyonu açtım ve dizinin son bölümü başladı. Teşekkürler.

Benim tuttu geçen yıl yeni yapılmış evin önünden geçiyordum dedim Allahım bana bir de şehirden böyle ev nasip eyle fazla sürmedi 6 ay içinde o evi satın aldık halen şaşkınım nasıl bu hızda oldu diye evim var ama mega kentte olması bir başka mutluluk

Allah size evinizde huzurla afiyetle yaşamayı nasip etsin güle güle oturun

Mesele hem başlık hem içerik dualar ve duası kabul olmuş kişiler bununla ilgili sohbet yada hangi dua yaptiniz da kabul oldu gibi bir şeyler

Bunu sormuşunuz geyik bölümü bambaşka bir durum

Mesele hem başlık hem içerik dualar ve duası kabul olmuş kişiler bununla ilgili sohbet yada hangi dua yaptiniz da kabul oldu gibi bir şeyler

Bunu sormuşunuz geyik bölümü bambaşka bir durum
Anladım birdahakine dikkat ederim başlığı değiştirmeli miyim?

Benim değilde eşimin tuttu
Tam 9 senelik evliyiz 34 yasindayim. Hiç çocuk sevgisi gelmedi içime, eşim bı sure sonra çocuk istedi ama ben bı turlu isinamiyordum, sürekli erteliyordum. Eşim cumalara gitmeye başladı bu sene Ocak subat gibi her cuma kaçırmadan gidiyordu. İki eli kanda olsa cumaya koşardı, sonra ben Mayıs gibi çocukmu yapsak dedim bir anda ulvi bişi geldi bana meğersem eşim her cuma gidip Allah'a karıma çocuk sevgisi ver yarabbim diyormuş. Ve kabul oldu dedi çok sevindi, ağladı. Şuanda hamileyim. Hala korkularim var, hala her cuma bana dua eder eşime güç kuvvet ver die herkes cocugumuz olmuyor sanıyordu halbuki senelerdir korunuyorum. Kimse istemediğime ikna olmuyordu, çok tedavi gördünüz sonunda kavuştuğuz yavrunuza diyor duyanlar. Nasip kısmet bu işler tabi, ama ben eşimin dualarının yerini bulduğuna inanıyorum.

Ettiğiniz dularin aniden tuttugu anılarınız varsa anlatır mısınız ? ne için dua etmistiniz ?
Anlattiklariniz motivasyon olsun :)
Eşim geçen gtirden yemek siparişi verdi, iki dakka sonra tüh be trndyolda kuponum varmış iptal filan olsa keşke dedi, 15 saniye sürdü sürmedi getir aradı iptal oldu diye shhdsghhfds tuttuğu en hızlı duaydı veya dilek

Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin umarım size hayırlı bir evlat olur

Amin amin, hayatım korkmakla geçti, sürekli bir sevdiklerimi kaybetme endişesi ile yaşadım. Ya annem ölürse ya babam ölürse. Ya ben ölürsem.. çocuk sahibi olmak istemememi buna bağladım sonraları, galiba o sorumluğu ve korkuyu kaldıramam diye düşündüm. Sonra bir gün babami kaybettim ve baktimki hayat devam ediyor. Ama şimdide sürekli kötü senaryolar kuruyorum, ya bebek duserse, ya agir bir engeli olurda bakamazsam, ya erkenden ölürsem o yalnız kalırsa.. kaygılar kaygılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…