Bu başlığa uyacagını düşündüm en normal bu baslikta sohbet edilmiyor mu? Hangi başlığa acmaliydim? YeniyimBu konunun geyik bölümüyle ilgisi nedir onu anlamadım
Aslında bence duadan öte içinizden geçirip de gerçek olan dilekleriniz daha mantıklı olurmuş haklısınız.Bu konunun geyik bölümüyle ilgisi nedir onu anlamadım
Bunu kastetmiştim fakat kendimi yanlış ifade ettim galibaAslında bence duadan öte içinizden geçirip de gerçek olan dilekleriniz daha mantıklı
Yani bu daha doğru evetAslında bence duadan öte içinizden geçirip de gerçek olan dilekleriniz daha mantıklı olurmuş haklısınız.
Anladım birdahakine dikkat ederimMesele hem başlık hem içerik dualar ve duası kabul olmuş kişiler bununla ilgili sohbet yada hangi dua yaptiniz da kabul oldu gibi bir şeyler
Bunu sormuşunuz geyik bölümü bambaşka bir durum
Ben direkt öyle anladım zaten.Bunu kastetmiştim fakat kendimi yanlış ifade ettim galiba
Arkadaşın dediği gibi dua yerine dilek diyebilirsin belki hayal ettiniz şey oldu mu diyebilirsinAnladım birdahakine dikkat ederimbaşlığı değiştirmeli miyim?
Eşim geçen gtirden yemek siparişi verdi, iki dakka sonra tüh be trndyolda kuponum varmış iptal filan olsa keşke dedi, 15 saniye sürdü sürmedi getir aradı iptal oldu diye shhdsghhfds tuttuğu en hızlı duaydıEttiğiniz dularin aniden tuttugu anılarınız varsa anlatır mısınız ? ne için dua etmistiniz ?
Anlattiklariniz motivasyon olsun :)
Benim değilde eşimin tuttu
Tam 9 senelik evliyiz 34 yasindayim. Hiç çocuk sevgisi gelmedi içime, eşim bı sure sonra çocuk istedi ama ben bı turlu isinamiyordum, sürekli erteliyordum. Eşim cumalara gitmeye başladı bu sene Ocak subat gibi her cuma kaçırmadan gidiyordu. İki eli kanda olsa cumaya koşardı, sonra ben Mayıs gibi çocukmu yapsak dedim bir anda ulvi bişi geldi banameğersem eşim her cuma gidip Allah'a karıma çocuk sevgisi ver yarabbim diyormuş. Ve kabul oldu dedi çok sevindi, ağladı. Şuanda hamileyim. Hala korkularim var, hala her cuma bana dua eder eşime güç kuvvet ver die herkes cocugumuz olmuyor sanıyordu halbuki senelerdir korunuyorum. Kimse istemediğime ikna olmuyordu, çok tedavi gördünüz sonunda kavuştuğuz yavrunuza diyor duyanlar. Nasip kısmet bu işler tabi, ama ben eşimin dualarının yerini bulduğuna inanıyorum.
Rica etsem bunu da diler misin cok özledimBen direkt öyle anladım zaten.
Mesela ben Eti Bumbo geri dönsün istemiştim ve döndü. Hayattan beklentimin bu olması!!