İçinizde telkin cdsi dinleyen var mı?

bi faydasi olur mu bilemem ben hic denemedimm bi akrabamiz ankarada yaptirmisti intiharin esigindeydii yanii ama suan valla dunya yansa umrunda degil neselii cıvıl cıvıl geziyoo valla

çok şaşırdım antidepresan kullanıyor mu bu kişi

ek olarak tabikide kullandii ileri safada panik depresif gibii bisey diyolardi ama suan cok iyi bide doktorr kendine bi ugras bul demis seni mutlu eden biseyy valla cok ise yaradii kadin elden gidiyodu yanii

geçmiş olsun canım maşallah bahsettiğin kişi düzelmiş. inşallah ilacı bıraktığında gerçekten iyi olmaya devam eder. çünkü ilaç bazen örtüyor problemleri.

geçmiş olsun canım maşallah bahsettiğin kişi düzelmiş. inşallah ilacı bıraktığında gerçekten iyi olmaya devam eder. çünkü ilaç bazen örtüyor problemleri.
evet hala kullaniyor ama doktorun tavsiye ettigi tek sey ya bi ise gir calis yada huzur bulacagin biseylere yonel demis ama en iyisi bahce isleriymis yesil ve toprak insan ruhunu besliyomus zaten yillardir bilinen bişey insallah bi faydasini gorursun canimm onemli olan beyni uyusturmak degill o sorunlardan daha guclu oldugumuzu kabullenmekk bende evliligimde cok sorunlar yasadimm ama anladim kii tek zarari kendimee hic ilac kullanmadimm vee kizlarimaa daha cok ustune dustumm yarim biraktigim okuluma basladimm hersey yolunda suann cok sukurr rabbime sigindimm

Merhaba arkadaslar. Ben ruh esini cek cd sini isme ozel yaptirdim. İlk 21 gunde etki eder denmisti ama ben bi etki gormedim. Sonra dinlemeyi birakmadim. Bir yil dinledim rahat. Rahat uyuyodum bide mutlu uyaniyodum. Derken ruh esimlede tanistim ve evlendim. Ama cd nin etkisinden mi yoksa olacagimi vardi bilmiyorum.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bende dinliyorum telkin bir haftadır bişey olduğu yok ama acayip gevşek dingin bir ruh halideyim kabulleniş halindeyim sanki

Bir ara dinliyordum. Sonra baş ağrısı oldu bıraktım. Bilmiyorum belki psikolojik olmuştur ya da sadece denk gelmiştir. Tekrar denemeyi düşünüyorum. Ama dinlediğim zamanlarda sanki ufak da olsa bir farklılık vardı gibi. Tam emin olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…