- 9 Ağustos 2014
- 3.896
- 2.798
- 333
- Konu Sahibi mutluolmak
-
bi faydasi olur mu bilemem ben hic denemedimm bi akrabamiz ankarada yaptirmisti intiharin esigindeydii yanii ama suan valla dunya yansa umrunda degil neselii cıvıl cıvıl geziyoo valla
ek olarak tabikide kullandii ileri safada panik depresif gibii bisey diyolardi ama suan cok iyi bide doktorr kendine bi ugras bul demis seni mutlu eden biseyy valla cok ise yaradii kadin elden gidiyodu yaniiçok şaşırdım antidepresan kullanıyor mu bu kişi
ek olarak tabikide kullandii ileri safada panik depresif gibii bisey diyolardi ama suan cok iyi bide doktorr kendine bi ugras bul demis seni mutlu eden biseyy valla cok ise yaradii kadin elden gidiyodu yanii[/QUO
geçmiş olsun canım maşallah bahsettiğin kişi düzelmiş. inşallah ilacı bıraktığında gerçekten iyi olmaya devam eder. çünkü ilaç bazen örtüyor problemleri.
ek olarak tabikide kullandii ileri safada panik depresif gibii bisey diyolardi ama suan cok iyi bide doktorr kendine bi ugras bul demis seni mutlu eden biseyy valla cok ise yaradii kadin elden gidiyodu yanii
evet hala kullaniyor ama doktorun tavsiye ettigi tek sey ya bi ise gir calis yada huzur bulacagin biseylere yonel demis ama en iyisi bahce isleriymis yesil ve toprak insan ruhunu besliyomus zaten yillardir bilinen bişey insallah bi faydasini gorursun canimm onemli olan beyni uyusturmak degill o sorunlardan daha guclu oldugumuzu kabullenmekk bende evliligimde cok sorunlar yasadimm ama anladim kii tek zarari kendimee hic ilac kullanmadimm vee kizlarimaa daha cok ustune dustumm yarim biraktigim okuluma basladimm hersey yolunda suann cok sukurr rabbime sigindimmgeçmiş olsun canım maşallah bahsettiğin kişi düzelmiş. inşallah ilacı bıraktığında gerçekten iyi olmaya devam eder. çünkü ilaç bazen örtüyor problemleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?