• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinizde telkin cdsi dinleyen var mı?

direnis07 işe yarıyor mu gerçekten?
canım kuyruğumu toplayıp da çekirdek inanç çalışması yaptıramadım henüz. Ama ücretli telkin cdlerinden sipariş ettim ve dinledim düzenli olarak. Oldukça faydasını gördüm. Çok daha pozitif bakmaya başladım yaşama. Yaşama olan bakış açımın değişmesi ile birlikte düşüncelerimde yer eden ( şu an için ufak göstergeler olsa da) arzularımın gerçekleşmeye başladığını gördüm. Benimle birlikte başka bir arkadaşıma da cd sipariş etmiştik. Sabırsız arkadaşım, bir ay dolar dolmaz iade etmek istedi ve iade etti. Parasını da ertesi gün hesabına havale ettiler. Bu anlamda bana daha da güven verdi. Yani paranızı sokağa atmış olmuyorsunuz. İşe yaramazsa eğer bir arkadaşınıza borç vermiş gibi düşünürsünüz. Çünkü paranız size geri geliyor.
Eğer imkan bulur da yaptırabilirsem tekrar buraya yazacağım.
Sevgilerimle

cevapladığın için çok teşekkür ederim..ben çok olumlu yorumlar gelmeyince moralim bozulup konuyu takip etmeyi bırakmıştım.Ama para iadesi yapılması bana güven verdi şimdi,tekrar sıcak bakmaya başladım.tekrar teşekkürler,merakla bekliycem seni..
bu arada bu konuyu takip edenlere faydalı olucağını düşündüğüm yeni bir teknik duydum.adı hooponopono tekniği.belki birilerinin işine yarar diye yazmak istedim.

ben internetten ücretsiz indirmek istiyorum ama nereden nasıl ne şekilde olacağını bilmiyorum bilenler yardımcı olabilirler mi ? lütfen
ben yaşadığım kötü olayları unutamayıp sürekli kendi kendime kurup üzülen biriyim. özgüvenini kaybetmiş biriyim. pozitif bakmayı kaybetmiş biriyim yardımcı olun lütfen

Bunlardan örnek birkaç tanesini indirabilecğim bi yer var mı arkadşlar ?

Canım ben de bu konuyla uzun zamandır ilgileniyorum.Bir kaç site gözüme çarptı çok fazla CD satan site var fakat bana çok güven vermiyorlar açıkçası.Cd ler dışın da bilinçaltı kimlik ve bilinçaltı dönüşüm çalışmaları yapan bir site gözüme çarptı bilincalti.com.tr 5 ayrı uzmanla çalışıyorlar , bir de Cd satan site olarak da degisimehazirim.com sitesi oldukça profesyonel geldi çok açıklayıcı yazıları var.Ordan ücretsiz demolardan indirebilirsin.:49:

ben dinleyenlerdenim!!!

kubilay aktaşın kendi sitesinde var depresyon demoları ve ben inanılmaz etkisini gördüm. daha önce nil gün falan dinledim sınav stresi için adil maviş dinledim yine sınav stresi için. daha iyi hissetmiştim. ama dediğim gibi sınav stresi için.

depresyon için ise ben daha çok maneviyat için birşeyler arıyordum. baya araştırdım ve buldum.sureler var alt yapısında. önerdiğim bi bayan vardı, depresyon tedavisi görüyordu o da çok rahat uyuduğunu ve uyandığını söyledi,tşk etmişti.

isterseniz bir bakın derim. ben de baya sıkıntılı dönemler geçiriyorum ve tesadüfen bulduğum bu depresyon telkni bana çok iyi geldi. kesinlike öneririm.

Son düzenleme:
hayatım değişti sitesine göz attım da çok ilginç geldi:68::hakkaten aslı astarı var mı ki ya bunların sonuçta telefonla ne kadar anlayabilir ki bilinçaltına ittiklerimizi misal freud amca boşuna mı hipnoz yapmış bi telefonla hallederdi:78:
bu cdlerden hazırlatan ve memnun kalan var mı?

sözsüz bunlar ama:5:
bende hipnoz ve meditasyon cdleri vardı hepsi sözlü gayet

önemli olan sözsüz olması bilinçaltın duyması için, müziğin altında telkinler var..ben bi ara dinlemiştim hayatım değişti sitesinden indirdiğim telkinleri, bazen garip sesler duyuyordum çok yüksek sesle dinleyince :1: alttaki telkinleri yazı olarak ta veriyorlar ama güvenip güvenmemek kişiye kalmış ben şüpheye düşüyordum acaba başka şeyler mi söylüyolar diye ama sen kabul etmedikten sonra etki edeceğini sanmam..

sonuç almak için telkinlere açık biri olmanız lazım.. 2 sene önce dinlediğimde çok açık rüya görmüştüm çocukluğumu, gerçek gibiydi hala da aklımda, etki etmese görmezdim herhalde bence faydası var, iyi niyetle hazırlanmışsa telkinler(tam olarak güvendiğimi söyleyemem)...

önemli olan sözsüz olması bilinçaltın duyması için, müziğin altında telkinler var..ben bi ara dinlemiştim hayatım değişti sitesinden indirdiğim telkinleri, bazen garip sesler duyuyordum çok yüksek sesle dinleyince :1: alttaki telkinleri yazı olarak ta veriyorlar ama güvenip güvenmemek kişiye kalmış ben şüpheye düşüyordum acaba başka şeyler mi söylüyolar diye ama sen kabul etmedikten sonra etki edeceğini sanmam..

sonuç almak için telkinlere açık biri olmanız lazım.. 2 sene önce dinlediğimde çok açık rüya görmüştüm çocukluğumu, gerçek gibiydi hala da aklımda, etki etmese görmezdim herhalde bence faydası var, iyi niyetle hazırlanmışsa telkinler(tam olarak güvendiğimi söyleyemem)...

aynen ya başka şeyler söylüyorlarsa:26:
ne şüpheciyiz ya:9:

Merhaba Arkadaşlar;

Bende nette tesadüfen karşılaştım telkinler ile. CD yaptıran arkadaşlar deneyimlerini yazarlarsa hepimiz faydalanabiliriz. Etkisini gördünüz mü?

merhaba.ben geçen hafta 250 lirama kıyıp yaptırdım canım .bugün itibariyle dinlemeye başlıyorum.50 dk kadar görüşme taptık hazırlanmadan önce çekirdek inançlarım tesbit edildi.inşallah faydasını görürüm

Merhaba Guide,
Faydasını gördünüz mü acaba? bende 2 hafta önce gittim tespit ettirdim ama henz cd leri dinlemeye başlamadım. düzenli bir şekilde dinleyeceğim. umarım etkili olur. İzlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.

Merhaba Guide,
Faydasını gördünüz mü acaba? bende 2 hafta önce gittim tespit ettirdim ama henz cd leri dinlemeye başlamadım. düzenli bir şekilde dinleyeceğim. umarım etkili olur. İzlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.

naptınız dinlemeye basladınızmı basladıysanız etkilerini görmeye başladınızmı..

naptınız dinlemeye basladınızmı basladıysanız etkilerini görmeye başladınızmı..

merhaba,

kimseden cvp glemeyince epeydr bakmıyordum buraya, henüz dinlemeye başlamadım çünkü ondn önce 2 hafta boyunca sitelerinde bulunan ücretsi güven ve ego telkinleri vr onlrı dinelmek gerekiyor bende onları dinliyorum o yüzden henüz başlayamadım. ama çok bakıyorum internetten gerçekte faydasını görenler oldu mu diye. genelde şoyle yazılar çıkıyor " 2 gün oldu çok iyi gidiyor, 1 hatadır dinliyorum çok şey değişti" gibi tabi bunlar inandırıcı ve tatmin edici değil, uzun süre dinleyip ve etkilerinife uzun üredir gören birilerini arıyorum fakat bulamadım. ama genede dinleyeceğim kendi yaptırdıklarımı söyledikleri şekilde. Umarım aydası olur

bu konuya bende meraklıyım aslında bilimsel gerçekliği yok değil yinede insan deneyenerden yorum almak istiyor özellikle çekirdek inanç tespiti yaptıranlar yorum yapsın lütfen.

bu konuya bende meraklıyım aslında bilimsel gerçekliği yok değil yinede insan deneyenerden yorum almak istiyor özellikle çekirdek inanç tespiti yaptıranlar yorum yapsın lütfen.

selam, çok meraklısı yok galiba, kimse yazmıyor. ben halen asıl cd lerimi dinleyemedim önce güven ve suçluluğu iki hafta boyunca dinlemek gerekiyormuş onu bitirmeye çalışıyorum.

Back