İçinizde telkin cdsi dinleyen var mı?

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
İçinizde telkin cdleri(subliminal cd) dinleyen var mı?Bi sürü yer yapıyor bu telkin cdlerini çok da fayepsdasını görenler olmuş.benim bildiklerim;
Ouantum Coaching Nilda Ferhan efeçınar yapıyor kendisi kuantum koçu
Nil gün-hipnomeditasyon ve motivasyon cdleri var bazılarını internetten indirdim.
kişiselgelisim.gen.tr diye bi yer var.Oradaki beyle de görüştüm.
ofelya cabral var kendisinin hipnoz cdleri var(telkin cdlerinden farklı mı bilmiyorum)
birkaç site daha var ama şimdi onları tam hatırlamıyorum.Bu yazdıklarımın hepsi işin ilmini okumuş kişiler biliyorlar yani.CD leri yapanların hepsinin biyografilerine baktım.Hepsi işinin ehli kime yaptırayım bilemedim.

merhaba.ben geçen hafta 250 lirama kıyıp yaptırdım canım .bugün itibariyle dinlemeye başlıyorum.50 dk kadar görüşme taptık hazırlanmadan önce çekirdek inançlarım tesbit edildi.inşallah faydasını görürüm

canım ben yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla internetten indirilmesi faydasızmış,şahsa düzenlenenler fayda ediyormuş düşünüyorsan nilda ferhan efeçınar a yaptırmanı tavsiye ederim bende ona yaptıracağım bayağı övgüsünü duydum çünkü.

Ben de nilda ferhan efeçınara yaptırdım kardeşmile ikimiz için yaptırdık o yüzden şahsa özel yaptırmadık.ikimiz de dinleyeceğiz diye 6 tane yaptırdım özgüven,geleceğe güven,pozitif bakış açısı,rahat uyumak,kilo vermek diğer ikisini hatırlamıyorum.Kardeşim özgüveni düzenli dinledi ve faydasını gördü şimdi kendine güveniyor gerçekten ben de fark ediyorum.Şu anda ben pozitif bakış açısını dinliyorum.Telefona attım acaba telefona atınca özel frekan s tonları varmış onlar gidiyomudur ki sormam lazım.sonradan nilda hanımın kişiyle görüşüp kişinin sorunlarına yönelik tek bir cd yaptığını bizzat yaptıran bir kişi yazmıştı ben bilseydim böyle bu kadar para vermezdim cdlere paayı geçtim sorunlarıma yönelik olurdu sorununun ne olduğunu insan tam bilemez ki sadece tahmin eder uzman bi kişinin bakışı daha farklı.cdleri alalı baya bi zamano ldu ama işte ben bi tanesini dinliyorum sadece.

Abdullah canıtez bey'le görüşüp mü çekirdek inancını buldurdun?

canım sen anlatıyormuşsun karşı taraf şu olsun bu olsun diye kendisi durumunla ilgii karar verip yazıyomus cd yi,ben öyle duymuştum,sizinki de şahsa öze sayılır ama size özel yapılmış sonucta.memnun kaldığınıza sevindim,en kısa zamanda bende yaptırayım bir tane,bende de geçmişte yaşanan kötü anıları unutamama gibi bir durum var bu yüzden zaman zaman ağır depresyon yaşıyorum allah tüm sıkıntılarımıza derman versin inşallah canım

mrb hanımlar bende bu konuyu aklımdan geçiriken bu başlığı gördüm iyi oldu :) bende hayatımdeğişti.com diye bi site var ordan indiridim bi kaç tane telkin dün ilk defa dinledim..isme özel olarak yapılanları duydum..elli lira sanırım ama şuan durumum müsait olmadığından yaptırmadım..yaptıran arkadaşlar gelişmeleri yazarsa çoook sevinirim..çünkü bende istiyorum..yaşadığım bazı olaylardan sonra psikolojim alt üst oldu..hayatımı cehenneme çevirdi resmen..o yüzden dinleyen hanımlardan görüşlerini bekliyorum

k
ubilay aktaşın inttende indirilen telkin cd sini dinledim. müthiş bişey. 3 4 gün içinde faydasnı hissediyorsn. bebeği konuşmuyodu. bir gece sabaha kadar dinlettim. sabah anne demeye başladı. bebeği olanlara verdim. aynı faydayı görmüşler. şiddetle tavsiye ederim. günde 8 saat kısık sesle 21 gün. ama faketmez ben sürekli açık tutuyodum. kayınvalidem
de dinledi. insanın beyninin içini boşaltıoy dedi.

arkadaşlar ben internetten ofelya cabral diye bir dr.buldum eft(duygusal özgürleştirme tekniği) ile panik atağı 1 güde tedravi ediyormuş.muaynanesine gittim görüşdüm.ilk gün sabah 9 dan akşam 5 e kadar farkındalık terapisine alıyor.daha sonra 21 gün evde uygulayacağımız dvd veriyor.çok iddalı konuşuyor.yüzde 95 tedavi ediyormuş.üstelik bir daha bu hastalığın geri dönüşümü olmuyormuş.lyanlız ücret çok yüksek geldi bana.1180 tl istiyor.bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan varsa bana cevap verebilirmi.aslında bayağı inandırıcı geldi ama yinede terettütlüyüm.gerçi bu lanet hastalıktan kurtulmak için para riske atılabilir.sonuçda 12 yıldır bu panik atak hayat kalitemi düşürdü.hayatımı zindan etti.herkese sağlıklı günler......

Ben bu cdlerin ücretsiz olanlarından dinledim önce.Erken kalma ve zinde uyanma ile ilgili. 8-9 saatten önce uyanamayan ben( uyansam bile bütün gün sıkıntısını çeken ben çok rahat uyanıyorum artık :) Daha sonra isme özel yaptırdım. Daha 15 gündür falan dinliyorum. Eğer çok daha somut gelişmeler olursa burada sizlerle paylaşırım...

Bu arada 15 gün kadar sonra çekirdek inanç çalışması yaptıracağım. izlenimlerimi paylaşırım burada. Umarım hap yap para kap değildir ve faydalanırız.

bende bu çekirdek inançla görüşmek istiyorum ama çekiniyorum ya kandırmacaysa diyelütfen görüşenler cdleri alanlar bişeyler yazsınlar

hanımlar merhaba,bende daha önce duymuştum fakat dikkatimi cekmemişti,bu konunun takipcisi olacağım ...lütfen deneyımlerınızı paylasın

merhaba guide,bende yaptırmayı düşünüyorum ama gerçekten faydasını gördün mü acaba??

benim bir akrabamda zayıflamak için bir telkin cd si sipariş etti..baya da söyledikleri şekilde dinledi etti..yediklerine de dikkat etti ama 1 kg bile zayıflamadı o süreçte (2 ay)..bende dinledim bu neymiş diye..bildiğin rahatlatıcı melodiler..neymiş güya melodinin altına olumlamalar yüklüyomuş kulağın duyamayacağı şekilde sadece bilnçaltı anlıyomuş falan..bana pek inandırıcı gelmemişti zaten en baştan (tabi akrabama söylemedim böyle hevesi kırılmasın diye)..bir işe yaramadı..

ben kpss için dinledim. Nil Gün ve Adil Maviş. devam ettiremedim ama en azından çok rahat uyuyordum. dinleyen arakadalar memnundu onu biliyorum

Ben de dinliyorum.kardeşim 2 yıl önce özgüven cdsini dinledi Nilda ferhan efeçınara yaptırmıştık cdleri 3 ay dinliyorsun fakat telkinler 3 ayı geçtikten sonra hemen ortaya çıkmıyor etkisi hemen beklmeyein yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…