M meltemgul Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Mart 2015 457 120 44 16 Mayıs 2015 Konu Sahibi meltemgul #1 Gunaydin kızlar.bugün kendinizebbir güzellik yapın.icinizden geleni yapın.Mutlu edin kendinizi. Hayata bakışımsız, askiniz , mutluluğa bakisiniz değişecek mi ? Sonuçları bekliyorum
Gunaydin kızlar.bugün kendinizebbir güzellik yapın.icinizden geleni yapın.Mutlu edin kendinizi. Hayata bakışımsız, askiniz , mutluluğa bakisiniz değişecek mi ? Sonuçları bekliyorum
Ercin adi Ülkü olsun... Kayıtlı Üye 7 Şubat 2012 1.186 677 17 Mayıs 2015 Konu Sahibi meltemgul #2 hayatimi icimden geldigi gibi yasiyorum günlük degil ömürlük olsun:))
M meltemgul Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Mart 2015 457 120 44 17 Mayıs 2015 Konu Sahibi meltemgul #3 Gönlünce olsun canim. Ercin .!.: hayatimi icimden geldigi gibi yasiyorum günlük degil ömürlük olsun:)) Genişletmek için tıkla...
Gönlünce olsun canim. Ercin .!.: hayatimi icimden geldigi gibi yasiyorum günlük degil ömürlük olsun:)) Genişletmek için tıkla...
S snr07 hiç bir şey tesadüf değildir... Kayıtlı Üye 16 Şubat 2015 242 122 33 18 Mayıs 2015 Konu Sahibi meltemgul #4 içimden geldiği gibi eşime mesaj attım vallaakşama kayınvalideme gidecektik eve erken geçelim işimiz var yazdım normalde pek söylemem böyle şeyleri ama herşeyin bir ilki varmış
içimden geldiği gibi eşime mesaj attım vallaakşama kayınvalideme gidecektik eve erken geçelim işimiz var yazdım normalde pek söylemem böyle şeyleri ama herşeyin bir ilki varmış